Legends TourSteen Tinning blev nr. 15 på Jersey

Steen Tinning blev nr. 15 på Jersey

Trods problemer med ryggen, så fik Steen Tinning et udmærket resultat i ugens Senior Tour turnering på Jersey. Gordon Manson vandt Acorn Jersey Open efter omspil.

Steen Tinning lavede tre birdies og to bogeys i finalerunden, og efter runden i -1 sluttede han som nr. 15 i -3.

Gordon Manson, Gary Wolstenholme og Ian Woosnam sluttede i -10, så de tre var i omspil om sejren. Det blev en tæt affære, hvor de delte de første to omspilshuller med pars, inden Gordon Manson vandt med en birdie på tredje omspilshul.

På sin hjemmeside skriver Steen Tinning, at han er meget tilfreds med at have gennemført turneringen. I torsdags gav han kun sig selv 10 % chance for at kunne spille tre runder, så på den baggrund er en 15. plads mere end godkendt.

Acorn Jersey Open, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Savannah Vilaubi vandt Otter Creek Championship

Savannah Vilaubi vandt Otter Creek Championship på Epson Tour, hvor Nicole Lørup missede cuttet. Nyprofessionelle Ingrid Lindblad tjente sin første check med en 25....

Taylor Dickson vandt Blue Cross and Blue Shield of Kansas Wichita Open

Taylor Dickson vandt Blue Cross and Blue Shield of Kansas Wichita Open på Korn Ferry Tour. Med en finalerunde i -5 vandt Taylor Dickson i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk