Legends TourSteen Tinning blev nr. 15 på Jersey

Steen Tinning blev nr. 15 på Jersey

Trods problemer med ryggen, så fik Steen Tinning et udmærket resultat i ugens Senior Tour turnering på Jersey. Gordon Manson vandt Acorn Jersey Open efter omspil.

Steen Tinning lavede tre birdies og to bogeys i finalerunden, og efter runden i -1 sluttede han som nr. 15 i -3.

Gordon Manson, Gary Wolstenholme og Ian Woosnam sluttede i -10, så de tre var i omspil om sejren. Det blev en tæt affære, hvor de delte de første to omspilshuller med pars, inden Gordon Manson vandt med en birdie på tredje omspilshul.

På sin hjemmeside skriver Steen Tinning, at han er meget tilfreds med at have gennemført turneringen. I torsdags gav han kun sig selv 10 % chance for at kunne spille tre runder, så på den baggrund er en 15. plads mere end godkendt.

Acorn Jersey Open, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Se top-10 med dyr under PGA Tour turneringer

Der er mange dyr på golfbanerne, og for mange er naturoplevelser en del af fornøjelserne ved at spille golf. Indimellem blander dyrene sig dog...

Nick Carlson vandt Next Golf Tour på Innisbrook efter drama

Med bl.a. et holet slag fra 270 meter efter et drop vandt Nick "Bump" Carlson den sjette og sidste regulære Next Golf Tour turnering...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk