Danish Golf ChampionshipStarttider i Made in HimmerLand, søndag

Starttider i Made in HimmerLand, søndag

Den forsvarende mester Bernd Wiesberger fører med et enkelt slag inden finalerunden af Made in HimmerLand presented by FREJA,  hvor Niklas Nørgaard Møller er bedste dansker på en 10. plads.

Med 73 spillere i finalerunder spiller Alejandro del Rey med en markør fra kl. 7:15 søndag morgen.

Niklas Nørgaard Møller begynder kl. 12:30 i selskab med David Horsey, som vandt Made in Denmark 2015 i HimmerLand.

Førerbolden med Alexander Björk og Bernd Wiesberger begynder kl. 13:30.

V Sport Golf, TV3 Sport og Viaplay.dk sender direkte. Læs mere i denne artikel eller se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Made in HimmerLand presented by FREJA, leaderboard

1. green under Made in HimmerLand presented by FREJA 2021 – Foto: Peter Damgaard / 19hul.dk

Herrer: Penge- og pointranglister, 29. april 2024

Yuto Katsuragawa vandt DP World Tour turneringen ISPS HANDA Championship i Japan. Han vandt også turneringen for to år siden, hvor den pga. Covid-19...

Rasmus Neergaard-Petersen vinder på Challenge Tour – igen

DGU udsendte følgende pressemeddelelse efter Rasmus Neergaard-Petersen vandt Challenge Tour turneringen UAE Challenge 2024. — oOo — Rasmus Neergaard-Petersen er nu så tæt på DP World Tour,...