Åbning af en ny, overdækket driving range, clinic og foredrag ved den professionelle Europatour-spiller, Søren Kjeldsen, og hans mentaltræner, Arne Nielsson, samt hyldest af stortalentet Noah Phan for sejren i US Kids Golf Teen World Championship.

Der er grunde nok til at lægge vejen forbi Lyngbygaard Golf mandag den 27. august som en appetitvækker på årets danske turnering på European Tour, Made in Danmark, der for første gang afvikles i Silkeborg Ry Golfklub tre dage senere fra 30. august til 2. september.

Aktiviteterne på Lyngbygaard Golf indledes kl. 17 med åbningen af den nye overdækkede driving range og Lyngbygaard Golf Academy. De første slag slås af Søren Kjeldsen og klubbens stortalent, Noah Phan, der i juli præsterede at vinde US Kids Golf Teen World Championship i aldersgruppen 14 år på den berømte Pinehurst-bane i USA.

Den arkitekttegnede bygning er 34 meter bred med otte udslagssteder og et separat akademi med to udslagssteder forbeholdt klubbens pro og hans elever. Det glæder klubbens formand, Sanne Sloth Madsen.

– De nye træningsfaciliteter ligger perfekt i tråd med Lyngbygaard Golfs ambition om at være et af landets førende golfanlæg. Med den nye driving range og Golf Academy får vi optimale muligheder for træning og golffællesskab året rundt, siger Sanne Sloth Madsen.

Efter en clinic med Søren Kjeldsen fortsætter arrangementet i Restaurant No. 19 med foredrag ved Søren Kjeldsen og Arne Nielsson om deres langvarige samarbejde, veteranens lange og flotte karriere med bl.a. fire sejre på European Tour – og naturligvis om hans forventninger til årets Made in Denmark.

Læs mere på www.lyg.dk

Tegning af den nye overdækkede driving range på Lyngbygaard Golf – Foto: PR

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.