Brandt Snedeker gik en 59’er på PGA Tour

Brandt Snedeker blev den 9. spiller, som gik en runde under 60 slag på PGA Tour, da han gik en 59’er i første runde af Wyndham Championship på par-70 banen Sedgefield CC. Det er den 10. PGA Tour runde i færre end 60 slag, da Jim Furyk både har præsteret en 58’er og en 59’er.

Snedeker begyndte dagen med en bogey på banens 10. hul, men lavede fire birdies i træk fra 13. hul, så han gik de første 9 huller i -3.

På banens for-ni kom der så for alvor gang i fyrværkeriet med tre birdies på de første 3 huller efterfulgt af en par på 4., birdie på 5., eagle på 6. og endnu en birdie på 7.

Snedeker missede et birdieputt fra godt en meter på 8. hul, inden han på 9. og sidste hul på runden holede sit birdieputt fra 6 meter for runden i 59 slag, som man kan se det i videoen ovenfor. Da par på Sedgefield CC som nævnt er 70, gik han således runden i -11.

Snedeker holede andetslag fra 160 meter for eagle 

Eaglen på par-4 hullet 6. lavede Snedeker ved at hole sit andetslag fra 160 meter, som man kan se det i videoen nederst i denne artikel.

Én 58’er og ni 59’ere

Jim Furyk har rekorden for den laveste runde på PGA Tour, da han gik en 58’er i Travelers Championship 2017.

Furyk har også gået en 59’er, som der nu har været ni af. Den hidtil seneste var Adam Hadwins 59’er i CareerBuilder Challenge i januar 2017.

C More Golf sender direkte fra Wyndham Championship hver aften. Se ugens sendetier på www.19hul.dk/tv.

Wyndham Championship, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.