Challenge TourSøgaard, Hartø og Løkke er klar til finalerunden

Søgaard, Hartø og Løkke er klar til finalerunden

Anden runde af den forsinkede Challenge Tour turneringen Montecchia Open by Lyoness er færdigspillet. Finalerunden er netop begyndt, og det med tre danskere deltagere.

Da spillet blev indstillet lørdag manglede Mads Søgaard 3 huller. Med en bogey og en eagle gik han anden runde i -3, hvilket placerer ham som nr. 30 i -7.

Andreas Hartø og Daniel Løkke klarede også cuttet som delt nr. 57 i -4, mens Martin Simonsen missede cuttet som nr. 113 i par.

Gary King fører i -15 foran Gary Hurley i -14 og Jurrian van der Vaart i -13.

Kan nå at blive færdige søndag
Førerbolden begynder kl. 13 lokal tid, så hvis vejret arter sig, så kan man nå at færdigspille turneringen søndag.

Med en præmiesum på € 250.000 er det én af sæsonens større turneringer. Om nødvendigt vil man tage mandagen i brug for at kunne kåre en vinder over 54 huller.

Montecchia Open by Lyoness, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 8. juli 2024

Ewen Ferguson er lige udenfor top-100 efter sejren i BMW International Open, mens Thomas Bjørn er tilbage i top-1000. Hos kvinderne rykkede nyprofessionelle Natacha...

Damerne og pigerne tabte deres kvartfinaler ved Hold-EM

Det danske dame- og pigelandshold tabte begge deres kvartfinaler ved Hold-EM, og er dermed ude af kampen om medaljer. Herrerne og drengene vandt torsdag,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk