PopulærtPGA TourSnedeker og canadisk amatør i førerbolden

Snedeker og canadisk amatør i førerbolden

Brandt Snedeker, der vandt RBC Canadian Open 2013 på Glen Abbey GC i Ontario, fører med et enkelt slag inden finalerunden, hvor han skal spille med den 21-årige amatør Jared du Toit.

Snedeker gik tredje runde i -6, så han fører i -9 foran den canadiske amatør Jared du Toit og Dustin Johnson i -8. Det er 62 år siden, at en canadier senest har vundet Canadian Open.

I 2013 vandt Snedeker med tre slag for Dustin Johnson på en delt andenplads, efter DJ slog out of bounds på 17. hul i finalerunden.

Steve Wheatcroft var dagens bedste med en runde i -8, der bragte ham frem til en 4. plads i -7, som han deler med Alex Cejka. Cejka holede et 25,6 meter birdieputt på 18. hul, som det ses i videoen ovenfor.

Matt Kuchar og nyprofessionelle Jon Rahm er blandt spillerne på en 6. plads i -6. Sidste år var Jon Rahm og Jared du Toit holdkammerater på Arizona State University.

Jim Furyk er nr. 15 i -4, mens den forsvarende mester Jason Day er nr. 28 i -2. Ernie Els er nr. 52 i +1.

C More Golf sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

RBC Canadian Open, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Se højdepunkter fra finalerunden af Masters 2024

Se stemningsfulde højdepunkter fra finalerunden af Masters, som i overbevisende stil blev vundet af Scottie Scheffler foran major debutanten Ludvig Åberg. Nicolai Højgaard var nr. 6...

Se Masters 2024 præmieoverrækkelsen

Scottie Scheffler vandt Masters 2024 og, traditionen tro, fik han overrakt den grøn vinderjakke af den forsvarende mester Jon Rahm, der blev nr. 45....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk