KlubnytSkjoldenæsholm søsætter ny Tour

Skjoldenæsholm søsætter ny Tour

Et nyt og spændende Tour koncept har set dagens lys: Tour de Skjoldenæsholm. Tour de Skjoldenæsholm er en serie på seks individuelle turneringer, som tæller til en samlet Order of Merit. Som ekstra krydderi er der tre wild cards til ”Made in Denmark Qualifier” på spil. Antallet af point, der spilles om til Order of Merit øges gradvist fra turnering til turnering.

– Det er med stor glæde, at vi på Skjoldenæsholm nu sætter denne spændende Tour i søen, og dermed har fornøjelsen af at invitere landets dygtige golfspillere til at deltage i en perlerække af turneringer med flotte præmier. Er man en golfspiller med ambitioner, er det at spille på en Tour en rigtig god mulighed for at dygtiggøre sig og udvikle sit spil, siger direktør på Skjoldenæsholm, Peter Jespersen, som er tidligere ejer af ECCO Touren og selv har erfaring som Tour Pro på Challenge Touren.

Både herre-, dame- og juniorspillere kan deltage i Tour de Skjoldenæsholm, hvor handicapgrænserne er 9,9 for herrer og 19,9 for damer. Eftersom at Skjoldenæsholm er et 36 hullers anlæg, vil nogle af turneringerne blive spillet på Robert Trent Jones Jr. banen og andre på Old Course. Efter de tre første turneringer, vil de tre bedst placerede herrer på Order of Merit få et wild card til ”Made in Denmark Qualifier”.

Der er en rigtig flot sponsor kreds bag Touren: Wilson, Profil Rejser, Davies Golf, BackTee og TaylorMade. Efter hver turnering er der flotte præmier – man skal dog være personligt  til stede ved præmieoverrækkelsen for at modtage præmien. Når alle seks turneringer er spillet færdig, vil der også være lækre præmier til de bedst placerede på Order of Merit, som fungerer som én samlet række.

Tilmelding sker efter ”først til mølle” princippet via Golfbox, hvor man også kan læse mere om hver enkelt turnering. Matchfeen er 50 kr. for medlemmer af Skjoldenæsholm, mens ikke-medlemmer betaler 350 kr., som også dækker greenfee.

Tour programmet for Tour de Skjoldenæsholm er:

15/4 Wilson Staff Grand OpenRobert Trent Jones Jr. Course100.000 points
20/5 Profil Rejser OpenRobert Trent Jones Jr. Course120.000 points
24/6 Davis Golf MastersOld Course140.000 points
19/8 BackTee Challenge All ConditionsRobert Trent Jones Jr. Course160.000 points
16/9 Skjoldenæsholm MastersOld Course180.000 points
9/10 TaylorMade Tour ChampionshipRobert Trent Jones Jr. Course                   200.000 points

Læs mere på plakaten nedenfor:

Tour-de-Skjoldenaesholm-16

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 8. juli 2024

Ewen Ferguson er lige udenfor top-100 efter sejren i BMW International Open, mens Thomas Bjørn er tilbage i top-1000. Hos kvinderne rykkede nyprofessionelle Natacha...

Damerne og pigerne tabte deres kvartfinaler ved Hold-EM

Det danske dame- og pigelandshold tabte begge deres kvartfinaler ved Hold-EM, og er dermed ude af kampen om medaljer. Herrerne og drengene vandt torsdag,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk