Læserbreve, debat og anekdoterSend dit læserbrev, debatindlæg eller anekdote om golf til 19hul.dk

Send dit læserbrev, debatindlæg eller anekdote om golf til 19hul.dk

Der sker meget i golf i disse år, og vi vil på 19hul.dk gerne inddrage flere til debat, inspiration og eftertanke.

Vi vil fremover bringe læserbreve, debatindlæg og anekdoter om og med golf som det overordnede emne. Der er som sådan ingen begrænsninger11, men vi ønsker at publicere tanker, idéer og holdninger på en sober og seriøs måde, hvor det ikke drukner i negative og useriøse kommentarer, som det så ofte sker på sociale medier. Læser-indlæg fra brugere kommer på forsiden som led i det normale flow af nye artikler, og samles under en samlet kategori.

Vi opfordrer til alt fra forholdsvis korte læserbreve til længere debatindlæg og kommentarer med ris eller ros. Det kan f.eks. også være forslag og gode idéer til golfklubber eller en længere kronik. Du er også velkommen til at sende en anekdote med en (ofte vittig) episode fra golfbanen, så overordnet handler det om, at andre kan få noget ud af det du skriver.

Det kan også være et indlæg med tanker om golfsporten, som da vi i 2016 bragte René Aagaard Andersens idé- og debatoplæg, hvor han spurgte Er det på tide at nytænke definitionen af ”golfklub”?. Et oplæg der på mange måder stadig er aktuelt, selvom det er syv år siden han skrev det.

Send en e-mail med din tekst, overskrift og evt. billede

Send dit læserbrev, debatindlæg eller anekdote til info@19hul.dk. Ved at sende det accepterer du, at vi publicerer på 19hul.dk.

Skriv også meget gerne en passende overskrift til din tekst (ikke for lang), og medsend evt. billede(r) som du har rettigheder til, at vi må bringe. Ellers finder vi et billede, der kan vises sammen med dit indlæg.

Afslut din tekst med dit navn og bopæls-by der offentliggøres som afsender for dit indlæg. Din e-mailadresse offentliggøres ikke, medmindre du udtrykkeligt beder om det.

Skriv evt. også hvilken golfklub du er medlem og dit arbejde/titel, hvis det er relevant og vi må bringe det. Hvis du f.eks. er ansat i en golfklub, er greenkeeper eller revisor kan det være meget relevant. Du er også velkommen til at medsende link til din Facebook side, LinkedIn profil, private eller firma-hjemmeside eller andet vi skal linke til den. Når dit indlæg er publiceret på 19hul.dk, er du naturligvis også velkommen til at dele indlægget på sociale medier.

Vi forbeholder os ret til at forkorte og redigere i de indsendte tekster, men vil som udgangspunkt ikke gøre det. Vi lover ikke at bringe alle indlæg, men bestræber os på at svare alle mails med indlæg indenfor fem hverdage.

Send en mail til info@19hul.dk, hvis du har spørgsmål.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

33-årig dobbelt LPGA major-vinder indstiller karrieren

33-årige So Yeon Ryu fra Sydkorea indstiller karrieren efter Chevron Championship, der er årets første LPGA major. Den tidligere verdensetter offentliggjorde det for nogle uger...

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk