PopulærtPGA TourSeks tidligere Major-vindere mod de unge stjerner fra Web.com-touren ved Sanderson Farms...

Seks tidligere Major-vindere mod de unge stjerner fra Web.com-touren ved Sanderson Farms Championship

C More Golf byder denne uge på PGA Tourens stop i sydstaten Mississippi på Country Club of Jackson, der for tredje år i træk åbner banen for Sanderson Farms Championship. Hele 45 ud af de 50 spillere, der kom igennem nåleøjet på Web.com for ganske nylig, er til start i denne uge. Og de får erfaren modstand, idet også de seks tidligere Majorvindere, David Toms, Angel Cabrera, David Duval, Lucas Glover, Retief Goosen og Geoff Ogilvy, stiller til start. De seks er med til at kaste stjernestøv over turneringen, hvor en stor del af feltet består af fremtidens stjerner. Europas vicekaptajn ved Ryder Cup, Ian Poulter, stiller også til start.

Turneringen er en gylden mulighed for de nye spillere fra Web.com-touren til at sætte deres aftryk i den nye sæson. De kan få nogle vigtige præmiepenge på kontoen og ikke mindst FedEx Cup-point allerede inden nytår. Der er i alt 132 spillere til start.

Sanderson Farms Championship har før vist sig at være et godt sted at tage karrierens første sejr. De seneste fem år har tre af vinderne været førstegangssejre. Og ikke færre end ni gange i hele turneringens historie har en spiller kunne hæve et trofæ for første gang på PGA Touren. I 2015 blev Peter Malnati netop en af disse spillere.

Tre mulige vindere

Chris Kirk
Som højest rangerede spiller i feltet må Chris Kirk betegnes som en af favoritterne. Han rangerer lige nu som nummer 76 i verden, hvor hans hidtil bedste er nummer 16. Så Kirk er uden tvivl en spiller, der har klassen til at tage sejren hjem. Sidste sejr ligger dog helt tilbage i maj 2015 på Colonial. Men en lidt skuffende 54. plads på sidste års FedEx Cup har med stor sandsynlighed givet amerikaneren sult på at komme hurtigt ud af startblokken i år.

Ian Poulter
Har været ude med en skade i 5 måneder, og har et bjerg at bestige i forhold til at få fulde spillerettigheder tilbage på PGA Touren. Poulter har en “medical extension” på 10 turneringer at gøre godt med, den første blev brugt i sidste uge i Malaysia i CIMB Classic, hvor han tilspillede sig en yderst fornuftig 18. plads. Nu gælder det den lidt mindre Sanderson Farms Championship, og der er ingen tvivl om at englænderen vil gøre rigtig meget for at kunne planlægge resten af sæsonen, uden at skulle bekymre sig om at adgangen til turneringerne løber ud. Det vil han kunne gøre med en sejr i denne uge.

Patton Kizzire
Var meget tæt på at tage sejren allerede i årets første turnering, Safeway Open. Men han blev nærmest frarøvet den, da Brendan Steele lukkede med tre birdies. Kizzire blev dermed henvist til andenpladsen. Patton Kizzire mangler stadig at vinde på PGA Touren, men den 30 – årige amerikaner har allerede bevist sit værd i golfverdenen, da han vandt Web.com tour ranglisten tilbage i 2015. Patton Kizzire gør klar til revanche i denne uge, og skal blive spændende at se, om han får den. Han bør i hvert fald være motiveret.

Med venlig hilsen
Jeppe Huldahl
Golfekspert, C More Golf

C More Golf er med fra Sanderson Farms Championship hele ugen med start torsdag kl. 19.30. Vi sender også live fredag, lørdag og søndag fra kl. 19.30.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reglerne for cuttet i The Open

Cut-reglen i The Open er ganske simpel, da det er top-70 og lige efter anden runde, som klarer cuttet til weekendens finalerunder. Man medtæller...

Hvad var det for en forestilling, Robert Macintyre?

Det var en højst besynderlig forestilling Macintyre og hans caddie leverede på 16.hul under Genesis Open i Skotland, da det lykkes Macintyre at få...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk