PopulærtPGA TourSeamus Power vandt Barbasol Championship

Seamus Power vandt Barbasol Championship

Seamus Power vandt Barbasol Championship efter 6 hullers omspil mod J.T. Poston. Sebastian Cappelen skulle have deltaget, men han trak sig inden starten. Se højdepunkter fra finalerunden i videoen ovenfor.

Barbasol Championship stod naturligvis i skyggen af The Open, så det er en mindre turnering på PGA Tour. Den er dog ikke mindre end at der blev spillet om en præmiesum på 3,5 mio. $.

Mod slutningen lignede J.T. Poston en sikker vinder, men efter en dobbeltbogey på 15. og en bogey op 16. hul sluttede han i -21 sammen med Seamus Power, så de to skulle i omspil om sejren.

Et omspil Seamus Power vandt på 6. omspilshul.

Anirban Lahiri og Sam Ryder delte 3. pladsen i -20 efter runder i -7, mens Patrick Rodgers, Henrik Norlander, Ryan Armour, Mito Pereira og James Hahn, der gik en 60’er i tredje runde, delte 5. pladsen i -19.

Første PGA Tour sejr

34-årige Seamus Power fra Irland vandt United Leasing & Finance Championship 2016 på Korn Ferry Tour. Sejren i Barbasol Championship var hans første på PGA Tour.

Barbasol Championship, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele og Morikawa foran tætpakket leaderboard i US PGA

Ingen er stukket af fra feltet, og mange spiller med om sejren i US PGA Championship, men de tre danskere er dog udenfor topstriden. Anden...

Christofer Rahm på Challenge Touren efter tre Nordic League sejre i år!

Svenske Christofer Rahm vandt Stora Hotellet Fjällbacka Open på den svenske Cutter & Buck Tour. Det var hans tredje Nordic League sejr i år,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk