PopulærtPGA TourSe traileren for PGA Tour dokumentaren Full Swing på Netflix

Se traileren for PGA Tour dokumentaren Full Swing på Netflix

Ovenfor kan man se den nye trailer for Netflix dokumentarserien “Full Swing” om og med spillere på PGA Tour, der får premiere den 15. februar 2023.

I Full Swing har Netflix fulgt en række PGA Tour spillere i 2022 både på og udenfor banen som med successerien “Drive to Survive” om Formel 1.

Det er som sådan en PGA Tour serie, der også har haft adgang til de fire majors. Og så er der noget om LIV Golf, da flere af de spillere man har fulgt valgte at skifte til LIV. Serien følger personerne, og er derfor også med dem efter skiftet til LIV Golf.

Det er endnu ikke offentliggjort om der kommer en sæson 2 af serien, men her vil LIV Golf spillerne næppe være med, da PGA Tour formentlig vil kræve, at det kun er spillere på deres tour som følges. Dette er dog kun en formodning, og ikke noget der er bekræftet.

De spillere man primært følger i første sæson er Jordan Spieth, Justin Thomas, Scottie Scheffler, Brooks Koepka, Collin Morikawa, Ian Poulter, Joel Dahmen, Matt Fitzpatrick, Dustin Johnson, Tony Finau, Sahith Theegala, Mito Pereira, Joaquinn Niemann og Rory McIlroy.

Netflix koster fra 79,- pr. måned

Hvis du ikke allerede har adgang til Netflix, så er der forskellige abonnementer at vælge imellem. I skrivende stund koster det mellem 79,- til 149,- at være kunde.

Netflix Basis koster 79 kr. pr. måned (1 skærm), mens Netflix Standard koster 114 kr. pr. måned (2 skærme samtidig og HD kvalitet) og Netflix Premium koster 149 kr. pr. måned (4 skærme i Ultra HD kvalitet). Netflix er uden binding og afmeldingsgebyr.

Man kan som nævnt se serien på Netflix.com eller deres App, og serien har sin egen side på www.netflix.com/dk/title/81483353.

Drive to Survive har givet nye yngre fans til Formel 1

Netflix serien Drive to Survive har fulgt Formel 1 siden 2018, og den 5. sæson om 2022 forventes at få premiere i februar eller marts.

Drive to Survive har været en kæmpe succes for både Netflix og Formel 1 særligt i USA. Med serien har Formel 1 tiltrukket en ny yngre målgruppe, og noget lignende håber PGA Tour (og tv-selskaberne og sponsorerne og spillerne og medierne og golfforbund og alle andre interessenter) kan ske for golf. Gennemsnitsalderen for tv-seere af golf er blandt de højeste i alle sportsgrene, og man vil gerne have flere og yngre seere og fans.

Ikke at der på nogen måde er noget galt med 60+ seere og læsere, men både sportsligt og kommercielt vil man også gerne have at yngre målgrupper interesserer sig for golf. Og måske endda selv begynder på sporten. Tiden må vise hvad “Full Swing” kommer til at betyde for golfsporten, men der er store forhåbninger i golfbranchen. Derfor har PGA Tour , tv-selskaberne og de fire majors også accepteret, at Netflix har filmet under turneringerne, da det til glæde og gavn for alle parter kan være med til at øge interessen for golf.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Reglerne for cuttet i The Open

Cut-reglen i The Open er ganske simpel, da det er top-70 og lige efter anden runde, som klarer cuttet til weekendens finalerunder. Man medtæller...

Hvad var det for en forestilling, Robert Macintyre?

Det var en højst besynderlig forestilling Macintyre og hans caddie leverede på 16.hul under Genesis Open i Skotland, da det lykkes Macintyre at få...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk