AnbefaletSe top-10 over sjove episoder på Europa Touren i 2018

Se top-10 over sjove episoder på Europa Touren i 2018

Europa Touren har lavet en top-10 over sjove og pudsige episoder, som mange har grint af i løbet af 2018.

Det første klip er fra da Thomas Pieters bold endte i en mands lomme under Dubai Duty Free Irish Open hosted by the Rory Foundation. Inden han skal slå andetslaget spørger Pieters, hvordan bolden endte i lommen, hvortil tilskueren svarede:

– Det var dig, der slog til den, så det må du fortælle mig.

Derefter er det Eddie Pepperell, der forsøgte at overtale Georgia Hall og Charley Hull til at give et putt under GolfSixes. Det gjorde de ikke, men det betød ingenting, da makkeren Matt Wallace holede puttet.

Paul Scholes lod sig ikke overtale til at spille sikkert

Sky Sports kommentatoren Andrew Coltart, som tidligere har spillet på Europa Touren, talte med den tidligere fodboldspiller Paul Scholes om et svært bunkerslag under Pro-Am turneringen op til BMW PGA Championship. Coltart mente ikke Scholes kunne slå direkte efter flaget, men Scholes ville gå efter hullet, og han holede bunkerslaget!

Fleetwoods caddie kunne ikke stoppe bolde og Knox’ æblekast

Der er bl.a. også Tommy Fleetwoods caddie Ian Finnis, som ikke formåede at stoppe bolden fra at ryge i vandet, da Fleetwood skulle droppe under WGC – HSBC Champions. Det er ekstra morsomt, da Finnis er gift med den tidligere fodboldspiller Rachel Brown-Finnis, der som målkvinde har spillet 82 landskampe.

Se eller gense også Russell Knox’ mislykkede æblekast under Dubai Duty Free Irish Open hosted by the Rory Foundation og Padraig Harrington der ville træde af på naturens vegne, men blev fulgt af et tv-kamera.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

Er der “gummiarm” i dansk golf?

Dansk golf er i rivende udvikling - altså når vi selv skal sige det. Dog forekommer det mig, at når danske golfspillere endelig kommer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk