PopulærtDP World TourSe Thorbjørn i Last Player Standing - Dubai

Se Thorbjørn i Last Player Standing – Dubai

DP World Tour er gode til at lave udfordringer og underholdende videoer mellem turneringerne. Det seneste påfund er “Last Player Standing”, som frit oversat betyder “Den sidste spiller der er tilbage”.

Op til Hero Dubai Desert Classic skulle 10 spillere, heriblandt Thorbjørn Olesen, slå et teeslag på et par-3 hul. Den der var længst fra hullet var ude af konkurrencen, så de ni tilbageværende skulle slå endnu et slag i anden runde. Til sidst var kun én spillet tilbage, som vandt udfordringen.

Vi skal ikke afsløre for meget, men som man kan se, var det på et hængende hår at Thorbjørn gik videre fra første runde.

De 10 spillere i konkurrencen var Adam Scott, Adrian Meronk, Cameron Young, Dan Bradbury, Nacho Elvira, Antoine Rozner, Thorbjorn Olesen, Tom McKibbin, Michael Thorbjornsen og Mac Boucher.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Line Toft Hansen spiller LET på en Medical Extension

Dem der følger Ladies European Tour har måske undret sig over, at Line Toft Hansen har været tilbage på LET de seneste uger. På...

Se højdepunkter fra Rasmus Neergaard-Petersens sejr i UAE Challenge

I Challenge Tourens magasin-program om UAE Challenge på Saadiyat Beach Golf Club i Abu Dhabi er der højdepunkter fra Rasmus Neergaard-Petersens sejr. Hans anden sejr...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk