AnbefaletSe Oosthuizens heldige hole-in-one

Se Oosthuizens heldige hole-in-one

Under finalerunden af Masters blev der lavet tre holes-in-one på 16. hul. Den mest spektakulære stod Louis Oosthuizen for, da hans bold ramte J.B. Holmes’ bold på greenen, inden den gik i hul.

Som man kan se det i videoen nedenfor, så ser det ud som om, at Oosthuizens bold er på vej mod hullet. Man tror umiddelbart, at han er uheldig da den rammer Holmes’ bold, men den går i hul!

Det var finalerundens tredje hole-in-one på 16. hul, da også Shane Lowry og Davis Love III præsterede det ultimative slag, som man også kan se nedenfor.

Louis Oosthuizen

Davis Love III

Shane Lowry

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Nanna og Emily støttede et godt formål i Viborg – Replikker fra sidelinjen (1)

Emnet var alvorligt, men humøret alligevel højt, da Viborg Golfklub i anledning af klubbens 50-års jubilæum inviterede sports- og andet godtfolk til at samle...

Ryder Cup kvalifikationen, 29. maj 2023

Pablo Larrazábal vandt KLM Open, hvor Rasmus Højgaard spillede i førerbolden og blev nr. 3. Med sejren rykkede Larrazábal frem som nr. 9 på...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk