LIV GolfSe højdepunkter fra LIV Golf Mayakoba 2024

Se højdepunkter fra LIV Golf Mayakoba 2024

I videoen ovenfor er der højdepunkter fra finalerunden af LIV Golf Mayakoba, som Joaquin Niemann vandt efter 4 hullers omspil mod Sergio Garcia.

Jon Rahm blev nr. 3, men en bogey-bogey afslutning kostede ikke kun en plads i omspillet men også at hans score ikke var tællende i holdturneringen. Men hans holdkammerater på Legion XIII var gode på finaledagen med Tyrrell Hatton i -7, Caleb Surratt i -4 og Kieran Vincent i -2, mens Rahm var rundt i -1.

Spiller i Las Vegas fra på torsdag

Næste LIV Golf turnering er allerede i denne uge med LIV Golf Las Vegas på Las Vegas Country Club. På søndag er der Super Bowl i Las Vegas så LIV Golf spiller fra torsdag til lørdag.

LIV Golf Mayakoba, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Mason Andersen vandt 117 Visa Argentina Open

Amerikanske Mason Andersen vandt 117 Visa Argentina Open presented by Macro på Korn Ferry Tour. Argentina Open blev spillet første gang i 1905, men...

Mandagsafslutning i Cognizant Classic på PGA Tour

Dårligt vejr forsinkede finalerunden af Cognizant Classic in The Palm Beaches på PGA Tour hvor de to danskere missede cuttet, så finalerunden skal færdigspilles...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk