LIV GolfSe højdepunkter fra LIV Golf Mayakoba 2024

Se højdepunkter fra LIV Golf Mayakoba 2024

I videoen ovenfor er der højdepunkter fra finalerunden af LIV Golf Mayakoba, som Joaquin Niemann vandt efter 4 hullers omspil mod Sergio Garcia.

Jon Rahm blev nr. 3, men en bogey-bogey afslutning kostede ikke kun en plads i omspillet men også at hans score ikke var tællende i holdturneringen. Men hans holdkammerater på Legion XIII var gode på finaledagen med Tyrrell Hatton i -7, Caleb Surratt i -4 og Kieran Vincent i -2, mens Rahm var rundt i -1.

Spiller i Las Vegas fra på torsdag

Næste LIV Golf turnering er allerede i denne uge med LIV Golf Las Vegas på Las Vegas Country Club. På søndag er der Super Bowl i Las Vegas så LIV Golf spiller fra torsdag til lørdag.

LIV Golf Mayakoba, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Gustav Frimodt fører foran Frederik Kjettrup på PGA Tour Americas

Gustav Frimodt og Frederik Kjettrup har fået en forrygende start i deres debut på PGA Tour Americas, hvor de er nr. 1 og 2 efter...

Verdensranglisterne, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau rykkede frem som nr. 10 i verden, hvilket dog ikke er nok for ham til at kvalificere sig til OL. Lilia Vu...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk