Se eller gense Rahm slå smut på vandet og lave hole-in one på 16. hul

Op til Masters 2020 lavede Jon Rahm hole-in-one på 16. hul, hvor han slog smut på søen, som det kan ses i videoen ovenfor! Og det endda på 26 års fødselsdag, tirsdag den 10. november.

Der er mange traditioner ved Masters, og én af dem er, at spillerne på træningsrunderne forsøger at slå smut på søen mellem teested og green på 16. hul.

Der er var ingen tilskuere til Masters 2020, men mange spillere holdt fast i traditionen på 16. hul. Mange slår først et slag fra teestedet for derefter at gå lidt frem og slå smut på søen.

Hole-in-one både mandag og tirsdag

Mandag lavede Rahm hole-in-one på 4. hul, men det var der ingen video-optagelse af. Men tirsdag rullede tv-kameraerne, så vi kan nyde slaget ovenfor.

Singh, Kaymer og Oosthuizen har også lavet hole-in-one på 16. hul

Det er lidt uklart, hvornår traditionen med at slå smut på 16. hul opstod, men nogle mener Lee Trevino begyndte med det i midten af 1980’erne.

.
.

Os bekendt er Jon Rahm den fjerde der laver hole-in-one ved at slå smut på 16. hul, da Vijay Singh gjorde det i 2009, Martin Kaymer i 2012 og Louis Oosthuizen i 2016.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.