Se eller gense Masters 2019 sejsceremonien

Tiger Woods vandt Masters 2019, og fuldførte et forrygende comeback med sin første major sejr i 11 år.

Traditionen tro var der efterfølgende interview med vinderen Tiger Woods og den bedste amatør, Viktor Hovland fra Norge, i Butler Cabin på Augusta National, som det kan ses i videoen ovenfor.

Efter 7 minutter kan man se den forsvarende mester Patrick Reed give den grønne jakke til Tiger

Første gang børnene oplever en major sejr

Efter sejren kunne Tiger omfavne sin mor Kultida Woods, hvilket gav minder om da Tiger vandt Masters 1997 og blev omfavnet af både moderen og sin far Earl Woods. Han havde været syg, om som Tiger sagde, så burde han ikke have været der ovenpå en operation, men han kom. Earl Woods døde som 74-årig i 2006.

Tiger Woods har to børn med ekskonen Elin Nordegren, og for første gang kunne de se deres far vinde en major.

Datteren Sam Alexis på 11 år blev født i juni 2007, så hun var godt et år gammel, da Tiger vandt US Open 2008 – hun var der, men kan selvsagt ikke huske det. Sønnen Charlie Axel på 10 år blev født i februar 2009.

Masters, resultat
– alternativ på europeantour.com
– alternativ på pgatour.com

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.