Se alle holes-in-one i Ryder Cup gennem tiderne

Ryder Cup 2020 (spillet i 2021) var den 43. udgave af Ryder Cup, men selvom det er de bedste spillere fra Europa mod de bedste fra USA, så har der ikke været mange holes-in-one.

Faktisk er det kun sket seks gange gennem årene og senest i 2006. Alle er blevet optaget til tv, så de kan ses i videoen ovenfor.

USA vandt Ryder Cup 2020 med hele 19 – 9, hvilket er største sejr i den moderne Ryder Cup æra siden 1979.

Fem europæere og kun én fra USA

Peter Butler lavede den første hole-in-one i Ryder Cup 1973 på Muirfield. Så gik der 20 år før Nick Faldo præsterede det perfekte slag på The Belfry i 1993, mens Constantino Rocca og Howard Clark lavede hole-in-one på Oak Hill i 1995.

I 2006 var der også to holes-in-one da Paul Casey og Scott Verplank lavede det på K Club. Verplank er i øvrigt den eneste amerikaner, som har lavet hole-in-one under Ryder Cup.

.
.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.