PopulærtPGA TourScottie Scheffler er hovednavnet ved AT&T Byron Nelson

Scottie Scheffler er hovednavnet ved AT&T Byron Nelson

Verdens nummer et fører et stærkt an ved AT&T Byron Nelson, hvor flere af verdensranglistens bedste spiller med i den sidste forberedelse til PGA Championship, deriblandt Justin Thomas, Jordan Spieth, og Xander Schauffele.

Hele turneringen kan ses på discovery+ (og GOLF.TV og Eurosport 2, red.) med danske kommentatorer.

Det er stadig Dallas, der værtsby for den traditionsrige AT&T Byron Nelson, og nu spilles turneringen anden gang på TPC Craig Ranch , efter at K.H. Lee fra Sydkorea vandt i fjor foran Sam Burns.

Trods sin status som forsvarende mester, må K.H. Lee nok forvente at stå i skyggen af de amerikanske, og ikke mindst texanske profiler, der er med i denne uge,

Jordan Spieth og Scottie Scheffler er de mest profilerede spillere fra The Lone Star State, der er med i turneringen, og de to skal nok få masser af opbakning fra de lokale fans. I det hele taget er det et stærkt felt, der er med i denne uge. Syv af verdens 15 bedste er, deriblandt Justin Thomas, Dustin Johnson, Hideki Matsuyama og Sam Burns, så der er lagt op til endnu en spændende udgave af turneringen, der førte gang blev spillet helt tilbage i 1944.

Jordan Spieth har vundet to gange i Texas, men aldrig AT&T Byron Nelson og efter sin sejr i RBC Heritage for et par uger siden, er formen i hvert fald hvor den skal være.

Brooks Koepka ynder at bruge turneringen som en sidste finpudsning inden PGA Championship, og den tidligere majorvinder er også med i år. Han har en andenplads for et par år siden, men har revanche til gode på TPC Craig Ranch efter han missede cuttet i fjor.

Featured Group sendingen begynder allerede kl. 14.00 torsdag og fredag, så der er mere end 11 timers livegolf fra USA de første dage.

AT&T Byron Nelson følges på discovery+ (og GOLF.TV og Eurosport 2, red.)

Torsdag den 12.5.: 22.00 – 01.00
Fredag den 13.5.: 22.00 – 01.00
Lørdag den 14.5.: 19.00 – 00.00
Søndag den 15.5.: 19.00 – 00.00

Jesper Knudsen og Andreas Hartø kommenterer.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Nicolai Højgaard spiller med i Canadian Open

Rory McIlroy er dobbelt forsvarende i Canada, og verdens nummer tre er naturligvis storfavorit til at levere et hattrick i RBC Canadian Open. Nicolai...

Verdensranglisterne, 5. juni 2023

Med sin fjerde PGA Tour sejr er Viktor Hovland tilbage i top-5, mens Tom McKibbin rykkede i top-175 med sin første DP World Tour...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk