PopulærtDP World TourScott Hend fører KLM Open inden finalerunden

Scott Hend fører KLM Open inden finalerunden

Scott Hend fører med et enkelt slag inden finalerunden af KLM Open. Lucas Bjerregaard og Lasse Jensen rykkede frem i feltet, men er langt fra topstriden på The Dutch.

Lucas Bjerregaard gik tredje runde i -3, så han er nr. 31 i -5, mens Lasse Jensen er nr. 46 i -3 efter en runde i -2.

Luiten er tre slag fra førstepladsen
Scott Hend fører i -14 efter en runde i -7 foran Nino Bertasio i -13.

Hjemmepublikummet hepper på Joost Luiten, som kan vinde KLM Open for anden gang. Luiten vandt turneringen i 2013, og har haft yderligere fire top-6 placeringer heriblandt en andenplads i 2007.

Luiten deler 3. pladsen i -11 med Richard Bland, David Horsey og ben Evans i -11.

Brandon Stone gik dagens bedste runde i -8, hvilket rykkede ham 37 pladser frem til en 7. plads i -10, som han bl.a. deler med Bernd Wiesberger. Byeong-Hun An er nr. 17 i -7, Alex Noren nr. 31 i -5 og Chris Wood nr. 62 i -1.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

KLM Open, leaderboard

Joost Luiten
Joost Luiten

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Sat op til succes

To internationale og professionelle golfturneringer kommer i år til Smørum Golfklub. Det betyder, at nogle af de allerbedste golfspillere kommer til byen. Men det...

Kvinder: Penge- og pointranglister, 27. maj 2024

Morgane Metraux vandt Ladies European Tour sejr i Jabra Ladies Open, hvilket var hendes anden sejr på LET. Sofie Kibsgaard blev nr. 40, mens Cecilie...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk