Epson TourSantiwiwatthanaphong vandt på Symetra Tour

Santiwiwatthanaphong vandt på Symetra Tour

Det lykkedes ikke for svenske Madelene Sagström (billedet) og Jackie Stoelting at vinde deres tredje turnering på Symetra Tour, som ville have givet dem et LPGA kort med det samme.

I stedet blev det 19-årige Sherman Santiwiwatthanaphong fra Thailand som vandt for første gang i år og for anden gang i karrieren.

Santiwiwatthanaphong gik finalerunden i -3 og vandt i -6 foran Jackie Stoelting, Madelene Sagström og Peiyun Chien i -4.

Stoelting har vundet de seneste to turneringer på Symetra Tour, mens Sagström vandt to turneringer tidligere på året. De er begge sikre på et LPGA kort efter sæsonen, men tre sejre vil rykke dem op med det samme.

Therese O’Hara og Stephanie Bertelsen deltog, men missede cuttet.

Island Resort Championship, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

Er der “gummiarm” i dansk golf?

Dansk golf er i rivende udvikling - altså når vi selv skal sige det. Dog forekommer det mig, at når danske golfspillere endelig kommer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk