Der er sæsonfinale på PGA Tour Champions i denne uge, hvor det bliver afgjort, hvem der vinder Charles Schwab Cup og en bonus på 1 mio. $. GOLFTV sender direkte.

De 36 bedste på ranglisten er med i Schwab Cup Championship, hvor top-5 har en teoretisk mulighed for at vinde Charles Schwab Cup, da der spilles om dobbelt så mange point i finalen.

Scott McCarron fører ranglisten foran Jerry Kelly, Bernhard Langer, Colin Montgomerie og Retief Goosen.

I sin første fulde PGA Tour Champions sæson i 2016 blev nu 54-årige Scott McCarron nr. 4 på Charles Schwab Cup ranglisten, og siden er han blevet nr. 3 i 2017 og nr. 2 i 2018, så han kan fuldende en perfekt opadgående kurve.

Scott McCarron – Foto: golfsupport.nl
Langer har vundet fire af de seneste fem år

Bernhard Langer har aldrig vundet sæsonfinalen, men har vundet Charles Schwab Cup fire af de seneste fem år.

Langer vandt i 2018, blev nr. 2 i 2017, vandt i 2016, 2015 og 2014, mens han blev nr. 2 i både 2013 og 2012. Han vandt også i 2010.

62-årige Langer skal vinde sæsonfinalen for at kunne vinde Charles Schwab Cup for sjette gang, og det kræver samtidig at Scott McCarron højst bliver delt nr. 5 og Jerry Kelly delt nr. 2.

PGA Tour Champions har lavet en oversigt med forskellige scenarier, som kan ses her.

Langer har vundet pengelisten 10 ud af de seneste 11 år

Mens Langer fortsat kan nå at vinde Charles Schwab Cup, så kan han ikke vinde pengelisten, som enten bliver vundet af Scott McCarron eller Jerry Kelly.

Bernhard Langer har vundet pengelisten de seneste syv år, og siden sin første fulde sæson i 2008 er det kun i 2011, at han ikke har toppet pengelisten på PGA Tour Champions! Tom Lehman vandt i 2011, hvor en skadesplaget Langer kun spillede 14 turneringer, hvoraf han vandt en enkelt.

Sendes direkte på GOLFTV

Charles Schwab Cup Championship sendes direkte på GOLFTV hver aften fra tordag til søndag. Som altid kan ugens sendetider ses på www.19hul.dk/tv.

Charles Schwab Cup Championship, leaderboard

Charles Schwab Cup Points, stillingen

Charles Schwab Cup Money List, stillingen

Jerry Kelly – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.