Second Stage af Europa Tourens Tourskole spilles på fire baner i Spanien fra torsdag til søndag med 12 danskere. Der kæmpes om 79 pladser i Final Stage, som spilles fra den 15. – 20. november på Lumine GC i Spanien, hvor top-25 og lige får et Europa Tour kort.

Fordelingen af Final Stage pladserne er først blevet fastlagt torsdag eftermiddag, hvor alle er begyndt på første runde. Der er mellem 80 – 83 spillere på hver af de fire Second Stage turneringer, hvor der spilles om 19 – 20 pladser i Final Stage.

Der er 156 deltagere i Final Stage, hvoraf de 77 er direkte kvalificeret via bl.a. Race to Dubai og Challenge Tour ranglisterne. Som udgangspunkt spilles derfor om 79 pladser på Second Stage, men derudover også om 12 reserve-pladser i tilfælde af afbud til Final Stage. Ved lighed spilles omspil om de sidste pladser i Final Stage og om reservepladserne.

First Stage bestod af ni turneringer med 842 spillere fra den 3. september til 12. oktober, hvorfra 183 spillere gik videre til Second Stage, mens andre var direkte kvalificeret.

20 går videre fra Alenda Golf

Mark Flindt Haastrup, Lasse Jensen, Nicolai Kristensen og Morten Ørum Madsen er med på Alenda Golf, hvor 81 spiller om 20 pladser i Final Stage. Derudover spilles om reservepladserne 3, 7 og 11.

Europa Tour Tourskolen Second Stage – Alenda Golf, leaderboard

Lasse Jensen – Foto: golfsupport.nl
20 pladser på Las Colinas

Der er også fire danskere blandt 83 deltagere på Las Colinas, hvor Mathias Gladbjerg, Marcus Helligkilde, Jeppe Pape Huldahl og amatøren Andreas Hillersborg spiller om 20 pladser i Final Stage samt reservepladserne 2, 6 og 10.

Europa Tour Tourskolen Second Stage – Las Colinas, leaderboard

Jeppe Huldahl – Foto: golfsupport.nl
20 pladser på Desert Springs

Peter Launer Bæk og Niklas Nørgaard Møller er de to danskere på Desert Springs, hvor top-20 blandt 81 går videre til Final Stage, mens reservepladserne er 4, 8 og 12.

Europa Tour Tourskolen Second Stage – Desert Springs, leaderboard

Peter Launer Bæk – Foto: golfsupport.nl
19 pladser på Club de Bonmont

På Club de Bonmont er der det mindste felt på 80 spillere, så her er Oliver Hundebøll og Nicolai Tinning med i kampen om 19 pladser i Final Stage samt reservepladserne 1, 5 og 9.

Europa Tour Tourskolen Second Stage – Club de Bonmont, leaderboard

Oliver Hundebøll Jørgensen – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.