PopulærtLadies European TourSå er der ansigt på den første danske OL-golfspiller

Så er der ansigt på den første danske OL-golfspiller

Nicole Broch Larsens flotte andenplads i Guardian Retirement Championship i USA betyder, at hun nu er stort set sikker på en udtagelse til OL i Rio til august.

Nicole er nummer 73 i verden. Det var i forvejen usandsynligt, at OL-billetten kunne glippe, men nu er det stort set umuligt, da der resterer meget få tællende turneringer for de danske OL-kandidater.

Nanna Koerstz Madsen og Emily Kristine Pedersen ligger side om side som nummer 121 og 122 på verdensranglisten, og det bliver sandsynligvis én af de to, der skal gøre Nicole Broch Larsen følgeskab i flyveren til Sydamerika.

Danmark får lov at stille med to herrer og to damer ved OL, men udtagelsen sker først d. 11. juli. Det er umiddelbart efter damernes US Open, og det kan være meget afgørende for OL-udtagelsen, om nogle af de danske spillere kvalificerer sig til Major turneringen, da denne vil tælle væsentligt mere end de normale turneringer på Ladies European Tour.

På herresiden kommer Danmark også til at stille med to spillere.

Søren Kjeldsen er nummer 38 i verden og ligner en sikker OL-deltager. Thorbjørn Olesen er netop sluttet som nummer 8 i Volvo China Open, og konsoliderer sin 68. plads på den officielle verdensrangliste og placering som 2. bedste herrespiller.

De to ligner nu de danske herre OL-deltagere, men det kan nå at ændre sig, hvis veteranen Thomas Bjørn eller unge kometer som Lucas Bjerregaard hiver store resultater frem i de turneringer, hvor der er mange ranglistepoint på højkant.

OL i Rio begynder den 5. august. Mændenes golfturnering finder sted fra den 11. til den 14. august. Kvindernes turnering finder sted den efterfølgende weekend.

Foto: Das Buro

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 30. maj 2024

Xander Schauffele har måske ikke fået helt samme opmærksomhed som andre af verdens bedste, men han var nr. 3 i verden inden han vandt...

Politiet har offentliggjort to videoer af Schefflers anholdelse – se dem her

Politibetjenten der anholdt Scottie Scheffler inden anden runde af US PGA Championship har fået en disciplinær straf for ikke at tænde sit krops-kamera som...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk