PopulærtDP World TourRyder Cup kvalifikationen, uge 8 2016

Ryder Cup kvalifikationen, uge 8 2016

Thorbjørn Olesen holder fortsat fast i sin plads på det europæiske Ryder Cup hold, mens Bubba Watson spillede sig tilbage blandt de otte, som kvalificerer sig til det amerikanske hold.

Ryder Cup 2016 spilles i USA på Hazeltine National GC fra fredag den 30. september til søndag den 2. oktober-

Team Europe
Fire spillere kvalificerer sig fra en European Points List, hvortil der optjenes point på Europa Touren. Derudover er der fem fra World Points Liste, som udgøres af optjente point på verdensranglisten.

Kvalifikationen slutter med Made in Denmark den 28 august. Ryder Cup kaptajnen Darren Clarke har tre Captain Picks, som han udpeger mandag den 29. august.

Thorbjørn Olesen er nr. 7 på World Points List, men fire foran ham ligger til kvalifikation via European Points List, så han er nr. 3 af de fem som kvalificerer sig.

Nedenfor ses top-25 på de to ranglister, som kan ses på Europa Tourens hjemmeside her. Spillerne med blå fed skrift er dem der ligger til at kvalificere sig.

EU_RyderCup_Uge8_2016

Team USA
I USA er der otte spillere som kvalificerer sig via en pointliste, som afsluttes med The Barclays den 28. august.

Davis Love III er kaptajn og har fire Captain Picks. De tre udpeger han den 11. september og den sidste den 25. september.

Nedenfor ses top-25 på ranglisten, som kan ses på Ryder Cup hjemmesiden her. De otte øverste med fed skrift ligger til at kvalificere sig.

USA_RyderCup_Uge8_2016

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Pilgrimsrejse i Skotland (2)

Rembrandt viste i 1600-tallet, hvordan der blev spillet ”ringbold” på landjorden og ”kolf” på de tilfrosne nederlandske søer. Men golfens pilgrimme tager nu ikke...

Kampen om toppen og om cuttet – Inside The Open, fredag

I Inside The Open kommer man lidt med bag kulissen og ser billeder, der ikke normalt bliver vist på tv Stemningsfulde videoer uden kommentatorer, så...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk