Thomas Bjørn kommer til Esbjerg Golfklub op til ECCO Tour turneringen ”Made in Denmark Qualifier powered by EnergiMetropol Esbjerg”, der bliver spillet på mesterskabsbanen i Marbæk fra den 1. til 3. august 2018.

– Vi er utrolig glad der for, at en travl Thomas Bjørn kommer forbi, fortæller formand Per Fisker, og fortsætter:

– Thomas Bjørn er en god bekendt af vores unikke mesterskabsbane i Marbæk. Han har fortsat banerekorden, der har stået i mere end 20 år.

– Programmet for besøget er endnu ikke lagt fast, men vi satser på, at mange af Esbjerg Golfklubs medlemmer og gæster får muligheden for, at møde eller i det mindste se Thomas Bjørn. Kontakten til Thomas Bjørn har vi fået via promotor, Flemming Astrup, der står for ECCO Touren, slutter Per Fisker.

FAKTA

Ryder Cup Kaptajn Thomas Bjørn besøger Esbjerg Golfklub. Det sker op til den sidste turnering på den internationale ECCO Tour inden Europa Tour turneringen – Made in Denmark.

I Esbjerg spiller ECCO Touren, som noget særligt om 3 pladser på startlisten til Made in Denmark.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.