I serien med anekdoter fra tidligere Ryder Cups er det nedenfor Paul Casey, som fortæller om, at han og Robert Karlsson var tæt på at komme for sent til en match i 2006.

Under Ryder Cup 2006 på K Club var det en del af kaptajnen Ian Woosnams strategi, at europæerne skulle lade amerikanerne komme først til teestedet. Det var lige ved at gå galt, som man kan høre det i videoen nedenfor

Europa vandt Ryder Cup 2006 med 18½ – 9½ over USA på K Club i Irland.

Ryder Cup Confidential

Videoen er en del af en ny serie kaldet Ryder Cup Confidential, hvor Ryder Cup Europe har fået Ryder Cup spillere og kaptajner til at fortælle anekdoter fra Ryder Cup.

I den første video fortalte Lee Westwood om Seve Ballesteros under Ryder Cup 1997 og i den anden var det David Howell om Colin Montgomerie i 2006.

.
.

Tryk på højtaleren i højre hjørne af videoen for at få lyd på videoen.

RCConfidential – Paul Casey – 1st tee strategy

1st tee strategy doesn’t always go to plan… ?
#RCConfidential

Slået op af Ryder Cup Team Europe i Tirsdag den 3. marts 2020

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.