AnbefaletRyder Cup Confidential - Westwood om Ballesteros i 1997

Ryder Cup Confidential – Westwood om Ballesteros i 1997

I en ny serie kaldet Ryder Cup Confidential har Ryder Cup Europe fået Ryder Cup spillere og kaptajner til at fortælle anekdoter fra Ryder Cup.

I den første video, som kan ses nedenfor, er det Lee Westwood, som fortæller om sin Ryder Cup 1997 debut på Valderrama, hvor Seve Ballesteros var kaptajn.

Inden Westwood skulle spille sin første match, kom Seve hen til ham på putting greenen. Han talte om det pres der er på første tee, og gav Westwood en stor håndfuld bomuld, som han kunne putte i ørene!

Det gjorde Westwood ikke, men hans caddie Martin Gray prøvede det til stor frustration for Seve og morskab for Westwood.

Europa vandt Ryder Cup 1997 med 14½ – 13½ på Valderrama i Spanien. Lee Westwood bidrog med 2 point i fem matcher. Thomas Bjørn havde også sin debut i 1997, hvor han var ubesejret med 1,5 point i to matcher.

Tryk på højtaleren i højre hjørne af videoen for at få lyd på videoen.

 

RCConfidential – Lee Westwood on Seve’s ball of cotton wool

Another classic Seve story ?

Slået op af European Tour i Mandag den 10. februar 2020

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Pilgrimsrejse i Skotland (2)

Rembrandt viste i 1600-tallet, hvordan der blev spillet ”ringbold” på landjorden og ”kolf” på de tilfrosne nederlandske søer. Men golfens pilgrimme tager nu ikke...

Kampen om toppen og om cuttet – Inside The Open, fredag

I Inside The Open kommer man lidt med bag kulissen og ser billeder, der ikke normalt bliver vist på tv Stemningsfulde videoer uden kommentatorer, så...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk