Challenge TourRasmus Neergaard-Petersen fører på Challenge Touren i Kolkata

Rasmus Neergaard-Petersen fører på Challenge Touren i Kolkata

Rasmus Neergaard-Petersen fører Challenge Tour turneringen Kolkata Challenge med to slag inden finalerunderne på Royal Calcutta Golf Club i Kolkata (tidl. Calcutta).

Efter -4 i første runde og -7 i anden runde fører Rasmus Neergaard-Petersen i -11 foran Daniel Young i -9, mens Veer Ahlwat og Wil Besseling deler 3. pladsen i -7.

Fire af syv danskere klarede cuttet med Jeppe Kristian Andersen på en 12. plads i -5, Nicolai Kristensen er nr. 17 i -4 og Lucas Bjerregaard nr. 36 i -3. Martin Simonsen, Christoffer Bring og Morten Ørum Madsen missede cuttet for anden uge i træk.

Verdens ældste golfklub udenfor de britiske øer

Kolkata er en storby i Indien med omkring 15 mio. indbyggere, og den er for nogle måske bedre kendt som Calcutta, som var navnet frem til 2001.

Royal Calcutta Golf Club har fastholdt deres oprindelige navn, og det ændrer man næppe. Klubben har nemlig en lang traditionsrig historie helt tilbage fra 1829, og er den ældste golfklub udenfor de britiske øer. Det er dog ikke samme bane som i begyndelsen, da klubben er flyttet og banen redesignet gennem årene. Den nuværende bane åbnede i 1996 efter design af den femdobbelte australske The Open vinder Peter Thomson.

Kolkata Challenge, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Cara Gorlei vandt Jabra Ladies Classic

28-årige Cara Gorlei fra Sydafrika vandt sin første professionelle sejr i Jabra Ladies Classic på den sydafrikanske Sunshine Ladies Tour. Linette Holmslykke begyndte finaledagen på...

Reglerne for cuttet i Masters 2024

Op til Masters 2020 blev cut-reglen ændret, så det er top-50 og lige, der klarer cuttet efter anden runde. Den såkaldte ti-slagsregel er afskaffet. Fra...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk