DiverseRasmus Broholt Lind har kvalificeret sig til Pro Golf Tour

Rasmus Broholt Lind har kvalificeret sig til Pro Golf Tour

De seneste dage er der blevet spillet Tourskole til den tyske Pro Golf Tour med Rasmus Broholt Lind fra Odder Golfklub som eneste dansker blandt de 192 deltagere, og det lykkedes ham at få et kort for 2024.

Pro Golf Tour er på niveau med Nordic League, og efter sæsonen får top-5 et Challenge Tour kort. Touren blev grundlagt i 1997 af (Bernhard) Langer Sport Marketing GmbH, og PGA of Germany. I år har der udover Tyskland også været turneringer i Egypten, Østrig, Spanien, Polen og Holland.

Tourskolen blev spillet på to baner, og på begge fik top-10 en kategori 5 i 2024, nr. 11 -30 får kategori 8 og nr. 31 – 45 kategori 10.

Rasmus Broholt Lind fik kategori 8

Rasmus Broholt Lind deltog på Golf Club Verden, hvor han blev delt nr. 12 i -1, hvilket giver ham kategori 8 med adgang til en række turneringer i 2024.

Rasmus Broholt Lind har spillet på Nordic League i år, men siger til 19hul.dk, at han nu planlægger at fokusere fuldt ud på Pro Golf Tour i 2024.

Den tyske amatør Connor Engelmohr og Hugo Amsallen delte 1. pladsen i -6. Der var spillere fra ni forskellige lande i top-21.

Q School Verden Pro Golf Tour, resultat

Alexandre Fuchs vandt med ni slag på Holledau

På Golfanlage Holledau blev Tourskolen vundet af Alexandre Fuchs fra Frankrig i -19 efter to runder, hvilket var hele ni slag bedre end landsmanden Antoine Bachelier i -10.

Her var der spillere fra otte forskellige lande i top-24.

Q School Holledau Pro Golf Tour, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Dobbelt dansk til start i Canadian Open

Både Nicolai Højgaard og Thorbjørn Olesen er taget nordpå til Canada for at spille med i Canadian Open, og danskerne er med i et...

Frafalder alle anklager mod Scheffler – en misforståelse

Alle anklager er frafaldet mod verdensetteren Scottie Scheffler, der blev anholdt inden anden runde af US PGA Championship, og man bekræfter Schefflers forklaring om,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk