PopulærtPGA TourProfiler: Jordan Spieth - Jordan Rules

Profiler: Jordan Spieth – Jordan Rules

23-årige Jordan Spieth har haft en kometkarriere, så på trods af sin unge alder er han etableret blandt verdens bedste.

Se mere i PGA Tour profil-portrættet ovenfor, som primært er lavet under en PR tur for den nye Spieth One sko fra Under Armour.

Efter en flot amatørkarriere blev Spieth professionel som 19-årig i 2012. Et par uger før sin 20 års fødselsdag vandt han John Deere Classic 2013 som den yngste PGA Tour vinder siden 1931.

Siden er det i alt bl.a. blevet til 9 PGA Tour sejre heriblandt to majors med sejre i Masters 2015 og US Open 2015. Han seneste sejr var i AT&T Pebble Beack Pro-Am 2017.

Jordan Spieth er pt. nr. 5 på verdensranglisten, hvor han har tilbragt 26 uger som verdens bedste.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 30. maj 2024

Xander Schauffele har måske ikke fået helt samme opmærksomhed som andre af verdens bedste, men han var nr. 3 i verden inden han vandt...

Politiet har offentliggjort to videoer af Schefflers anholdelse – se dem her

Politibetjenten der anholdt Scottie Scheffler inden anden runde af US PGA Championship har fået en disciplinær straf for ikke at tænde sit krops-kamera som...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk