KlubnytPink Cup gav 72.000 kr. til Kræftens Bekæmpelse

Pink Cup gav 72.000 kr. til Kræftens Bekæmpelse

Silkeborg Ry Golfklubs udgave af den landsomfattende  Pink Cup-turnering havde også åbnet for mændenes deltagelse med det resultat, at 81 deltagere indspillede 72.000 kr., der sendes videre til Kræftens Bekæmpelse som støtte til kampen mod brystkræft. I Silkeborg Ry Golfklub håber man, at resultatet er nok til at give en plads i landsfinalen den 16. september i Barløse Golfklub på Fyn.

– Vi er glade for den fantastiske opbakning, vi har fået til turneringen fra både sponsorer og klubbens medlemmer. Pink Cup er en helt særlig turnering, fordi vi alle kender nogen, der har haft brystkræft tæt inde på livet, siger Heidi Hansen fra Silkeborg Ry Golfklub.

I landsfinalen deltager 40 klubber med A- og B-vindere fra de lokale Pink Cup-turneringer. Til stede ved landsfinalen vil også være Pink Cups ambassadører, Anne Laxholm og de professionelle spillere Emily Pedersen, Malene Jørgensen og Daisy Nielsen. Hvert år deltager omkring 5.000 spillere i Pink Cup, der siden 2003 har indsamlet 29 mio. kr. til kampen mod brystkræft.

Resultatet af årets turnering i Silkeborg Ry Golfklub:
A-rækken: Lene Schmidt (41 point), Carlo Frederiksen (39) og Charlotte Bofill (38).
B-rækken: Susanne Elisabeth Nielsen (44), Susanne Kudsk (44) og Hanne Hegaard Hansen (39).

Billede:
De glade deltagere i Pink Cup-turneringen i Silkeborg Ry Golfklub med golfmanager Mads Faber i forgrunden forklædt med paryk og BH. Foto: Per Pedersen.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Savannah Vilaubi vandt Otter Creek Championship

Savannah Vilaubi vandt Otter Creek Championship på Epson Tour, hvor Nicole Lørup missede cuttet. Nyprofessionelle Ingrid Lindblad tjente sin første check med en 25....

Taylor Dickson vandt Blue Cross and Blue Shield of Kansas Wichita Open

Taylor Dickson vandt Blue Cross and Blue Shield of Kansas Wichita Open på Korn Ferry Tour. Med en finalerunde i -5 vandt Taylor Dickson i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk