En række PGA Tour medlemmer, heriblandt Phil Mickelson, har fået afvist deres ansøgning om at få en såkaldt release til at spille den første pengestærke LIV Golf turnering i London i begyndelsen af juni. Hvis et PGA Tour medlem alligevel vælger at spille LIV Golf, så vil der formentlig komme alvorlige sanktioner såsom karantæne eller ekskludering fra PGA Tour.

– Vi har meddelt dem der har ansøgt, at det er blevet afvist med henvisning til PGA Tour Tournament Regulations (turneringsbestemmelser, red.), skriver Tyler Dennis, Executive Vice President & President PGA TOUR i et notat, der kan læses på pgatour.com.

– Som en medlemsorganisation mener vi, at denne beslutning er det bedste for vores tour og dets spillere.

Den første LIV Golf turnering spilles i London fra den 9. – 11. juni. Det er samme uge som RBC Canadian Open på PGA Tour og Volvo Car Scandinavian Mixed på DP World Tour.

 

.
.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.