PopulærtPGA TourPGA TOUR er rykket østpå og klar til Honda Classic

PGA TOUR er rykket østpå og klar til Honda Classic

Honda Classic er en af de mest traditionsrige turneringer på PGA TOUR, og som altid spilles den på den udfordrende PGA National i Florida. Sidste år vandt Sepp Straka og østrigeren er klar til sit titelforsvar, hvor han også jagter point i kampen om at komme med på Europas Ryder Cup hold.

Hele turneringen kan ses på discovery+ (og Eurosport 2, red.) med danske kommentatorer.

Europæerne plejer at have et godt tag på PGA National, der nok bedst er kendt for den svære afslutning kaldet The Bear Trap. Tre huller, 15., 16. og 17., der alle er omgivet af vand. The Bear Trap refererer til The Golden Bear, Jack Nicklaus, der har designet PGA National, og gennem årene er The Honda Classic netop blevet afgjort i bjørnefælden.

Sidste år vandt Sepp Straka foran Shane Lowry, og både Straka og Lowry er med igen i år, og håber på endnu en europæisk topplacering eller måske endda en sejr. Tidligere har Lowrys irske landsmand Padraig Harrington vundet Honda Classic to gange, og Harrington kommer med en frisk andenplads fra PGA Tour Champions i bagagen.

Der er flere europæere til start, som også har blikket rettet mod Ryder Cup. Alex Norén er til med i Florida, hvor han sidste år sluttede på femtepladsen, og så den fremadstormende polak Adrian Meronk fået endnu en invitation til PGA TOUR.

Sungjae Im vandt Honda Classic i 2020, og verdens nummer 18 er naturligvis en af favoritterne. Han har allerede en fjerde- og en sjetteplads i år, og udover sejren i 2020 sluttede han på ottendepladsen året efter.

Honda Classic er den første turnering i de såkaldte Florida Swing, og i og med at touren er rykket østpå, begynder vores fire Featured Group feeds allerede midt på dagen dansk tid, så der er mulighed for mere end 11 timers livegolf hver dag fra Honda Classic på discovery+. Der sendes allerede fra 12.45 alle fire dage.

The Honda Classic kan følges på discovery+ (og Eurosport 2, red.) 

Torsdag den 23.2.: 20.00 – 00.00
Fredag den 24.2.: 20.00 – 00.00
Lørdag den 25.2.: 19.00 – 00.00
Søndag den 26.2.: 19.00 – 00.00

Anders Sigdal og Søren Hansen kommenterer.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Cara Gorlei vandt Jabra Ladies Classic

28-årige Cara Gorlei fra Sydafrika vandt sin første professionelle sejr i Jabra Ladies Classic på den sydafrikanske Sunshine Ladies Tour. Linette Holmslykke begyndte finaledagen på...

Reglerne for cuttet i Masters 2024

Op til Masters 2020 blev cut-reglen ændret, så det er top-50 og lige, der klarer cuttet efter anden runde. Den såkaldte ti-slagsregel er afskaffet. Fra...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk