PopulærtPGA TourPGA TOUR åbner 2024 med et brag på Hawaii

PGA TOUR åbner 2024 med et brag på Hawaii

The Sentry indleder som altid året på PGA TOUR, og som noget nyt er turneringen også den første i den nye sæson og med ekstra point på spil FedEx Cup-ranglisten.

Hele turneringen kan ses på discovery+ (og Eurosport 2, red.) med danske kommentatorer.

Der er livegolf til natteravnene i den første uge i 2024, men som altid kan PGA TOUR streames når det passer én via discovery+, hvis tidsforskellen til Hawaii ikke harmonerer med dansk døgnrytme.

Stort set alle sidste års turneringsvindere, og de, der sluttede i top-50 på FedEx Cup-ranglisten er rejst til Hawaii, for at spille årets og sæsonens første turnering på PGA Tour. Der er flere nye ting ved turneringen, der tidligere kun var for forrige års turneringsvindere.

Feltet er udvidet, så der nu er hele 59 spillere med i turneringen. Der er intet cut, og da The Sentry nu er en af de såkaldte Signature Events, så er der hele 700 point til FedEx Cup mod de nomale 500. Derfor kan vinderen af turneringen allerede syv dage inde i 2024 tage et stort skridt mod slutspillet om otte måneder.

Banen er den samme som de foregående år, og Plantation Course at Kapalua Resort plejer at være garant for masser af birdies, så man skal hurtigt ud af starthullerne hvis man vil være med i toppen af leaderboardet.

PGA Tour Live sender allerede fra 18.30 torsdag, 18.45 fredag og fra 19.00 i weekenden, inden den fulde transmission med danske kommentatorer begynder. Torsdag følges primært bolden med Collin Morikawa, Xander Schauffele og Tom Kim, mens det fredag er Viktor Hovland, Jordan Spieth og Scottie Scheffler, der er den tidlige tv-bold, så selv hvis man har brug for lidt nattesøvn er der masser af top-golf fra Hawaii de kommende dage.

The Sentry kan følges på discovery+ (og Eurosport 2, red.)
  • Torsdag (natten til fredag) den 5.1.: 00.00 – 04.00
  • Fredag (natten til) lørdag den 6.1.: 00.00 – 04.00
  • Lørdag den 6.1.: 22.00 – 02.00
  • Søndag den 7.1.: 22.00 – 02.00

Jesper Knudsen og Andreas Hartø kommenterer.

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Gustav Frimodt fører foran Frederik Kjettrup på PGA Tour Americas

Gustav Frimodt og Frederik Kjettrup har fået en forrygende start i deres debut på PGA Tour Americas, hvor de er nr. 1 og 2 efter...

Verdensranglisterne, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau rykkede frem som nr. 10 i verden, hvilket dog ikke er nok for ham til at kvalificere sig til OL. Lilia Vu...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk