Cutter & Buck TourPeter Launer Bæk blev nr. 7, da Jesper Kennegård vandt Stockholm Trophy

Peter Launer Bæk blev nr. 7, da Jesper Kennegård vandt Stockholm Trophy

Jesper Kennegård vandt Stockholm Trophy presented by Greatdays på den svenske MoreGolf MasterCard Tour, hvor Peter Launer Bæk blev bedste dansker.

Peter Launer Bæk, der blev nr. 40 i Made in HimmerLand presented by FREJA begyndte finaledagen som nr. 9 og med en runde i -2 blev han nr. 7 i -6.

Mikkel Hjorth, Simon Bukrinsky og Sebastian Wiis deæte 16. pladsen i -3, Andreas Hillersborg Sørensen blev nr. 23 i -2, Oliver Snedker Jespersen nr. 37 i +1 og Keen Bernberg nr. 42 i +3.  Christian Dahl begyndte finaledagen som nr. 16 i -3, men efter en runde i +7 faldt han tilbage til en 51. plads. De øvrige danskere missede cuttet.

Peter Launer Bæk – Foto: golfsupport.nl
Jesper Kennegård vandt

Jesper Kennegård førte med fem slag inden finalerunden. Det holdt hårdt efter en finalerunde i +1, men Jesper Kennegård vandt i -11 foran Jesper Svensson i -10, mens William Nygård, Joakim Wikström og Mathias Dahl delte 3. pladsen i -9.

Stockholm Trophy presented by Greatdays, resultat

Simon Bukrinsky – Foto: Svenska Proffstouerna

LIV Golf finalen er en hold-turnering med hulspil og slagspil

Dallas Team Championship er årets 14. og sidste LIV Golf turnering med 13 hold der spiller om 50 mio. $, hvoraf vinderne får 14...

Mimi Rhodes vandt Lavaux Ladies Open efter 16 dage som pro

Nyprofessionelle Mimi Rhodes fra England vandt Lavaux Ladies Open på LET Access Series efter omspil. Billie-Jo Smith tabte omspil for anden uge i træk. Amalie...