PopulærtPGA TourPatrick Reed vandt The Northern Trust

Patrick Reed vandt The Northern Trust

Patrick Reed vandt The Northern Trust, som var den første af de tre turneringer i FedExCup slutspillet. Ovenfor ses højdepunkter fra finalerunden.

Top-125 på FedExCup ranglisten var kvalificeret, mens top-70 nu er videre til næste uges BMW Championship, inden det kun er top-30 der er med i sæsonfinalen Tour Championship.

Patrick Reed vandt sin første sejr siden Masters 2018

Inden finalerunden førte Patrick Reed i -14 foran Abraham Ancer i  -13. Begge gik finalerunden i -2, så Patrick Reed vandt i -16 foran Abraham Ancer i -15. Med sejren rykkede Patrick Reed frem til en andenplads på FedExCup ranglisten, som fortsat føres af Brooks Koepka – Reed var nr. 49 i sidste uge.

Jon Rahm tog føringen med tre birdies på for-ni, men efter +1 på bag-ni måtte han nøjes med en runde i -2 og en delt 3. plads i -14 sammen med Harold Varner III.

Adam Scott blev nr. 5 i -13, mens Jordan Spieth, Rory McIlroy, Louis Oosthuizen og Brandt Snedeker delte 6. pladsen i -12. Ian Poulter og Justin Rose blev nr. 10 i -11.

Justin Thomas blev nr. 12 i -10, Bryson DeChambeau og Dustin Johnson nr. 24 i -7 og Brooks Koepka nr. 30 i -6.

Det var 29-årige Patrick Reeds syvende sejr på PGA Tour, og den første siden han vandt Masters 2018.

Tiger trak sig med en skade

For blot anden gang i år havde Tiger planlagt at spille to turneringer i træk, hvilket kunne blive til tre, hvis han kvalificerer sig til Tour Championship.

Tiger var dog plaget af en stiv ryg, og trak sig efter første runde med en mild forstrækning af en skrå mavemuskel. Tiger håber at blive klar til BMW Championship, men det er endnu uvist.

The Northern Trust, resultat
– Live projected FedExCup points

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reklamer under Masters på Viaplay – det er ikke en fejl

Som de seneste år sendes Masters på TV3 Sport og Viaplay Total, men noget er nyt i år. Der er også reklameafbrydelser på Viaplay...

Se alle slag i Masters og lav din egen “tv-kanal” med udvalgte spillere

Igen i år kan man under Masters se alle slag på Masters hjemmeside eller i den gratis App. Det har man kunnet siden 2020,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk