AnbefaletPaige Spiranac vandt sin første turnering som pro

Paige Spiranac vandt sin første turnering som pro

Paige Spiranac er mest kendt for sit udseende, som hun viser frem på sin Instagram side. I maj prydede hun forsiden af Golf Digest, selvom hun er mere kendt fra sociale medier end hun er for sine resultater på golfbanen.

Efter en ganske udmærket amatørkarriere som en del af San Diego University blev 23-årige Paige Spiranac professionel sidste år. Forleden vandt hun så sin første turnering som professionel.

Paige Spiranac - Foto: Ladies European Tour
Paige Spiranac – Foto: Ladies European Tour

Det skete på den amerikanske Cactus Tour, og selvom det er en mindre tour, så er en sejr jo en sejr.

Efter en finalerunde i -4 sluttede Paige Spiranac på en delt førsteplads i -3 sammen med Hannah O’Sullivan, der er nr. 1 på amatørernes verdensrangliste. Paige Spiranac vandt turneringen på første omspilshul.

Orange Tree Golf Resort, resultat

Kritik da hun kom med i sæsonfinalen på LET
I december 2015 blev Paige Spiranac inviteret med til Ladies European Tour sæsonfinalen i Dubai. Det fik man en del kritik for, da nogle – formentlig med rette – mente, at hun kun var valgt på grund af sit udseende.

I Omega Dubai Ladies Masters sluttede hun blandt de sidste i feltet. Hun var otte slag fra at klare cuttet, og sluttede som nr. 101 blandt de 108 deltagere.

Paige Spiranac - Foto: Ladies European Tour
Paige Spiranac – Foto: Ladies European Tour

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Nanna og Emily støttede et godt formål i Viborg – Replikker fra sidelinjen (1)

Emnet var alvorligt, men humøret alligevel højt, da Viborg Golfklub i anledning af klubbens 50-års jubilæum inviterede sports- og andet godtfolk til at samle...

Ryder Cup kvalifikationen, 29. maj 2023

Pablo Larrazábal vandt KLM Open, hvor Rasmus Højgaard spillede i førerbolden og blev nr. 3. Med sejren rykkede Larrazábal frem som nr. 9 på...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk