PopulærtPGA TourOptakt til FedEx St. Jude Classic på C More Golf

Optakt til FedEx St. Jude Classic på C More Golf

Optakt med C Mores golfekspert Jeppe Huldahl:

TPC Southwind i Memphis Tennessee er i denne uge vært på PGA Touren, når FedEx St. Jude Classic spilles fra torsdag til søndag. Banen måler 6587 meter og spiller som par 70. TPC Southwind er en af de mere interessante baner på PGA Touren: Siden 2003 er der blevet slået 4255 bolde i vandet i turneringen, det er cirka 1400 mere end nogen anden bane i samme tidsperiode.

Vi er fremme ved sidste turnering inden årets anden Major, U.S Open, og det er dermed sidste chance for at få en fod indenfor i det eksklusive selskab.

Top-60 på verdensranglisten på søndag kommer med, og de spillere der jagter dét nåleøje, er blandt andre Ryan Palmer (62) og sidste års vinder af turneringen, Fabian Gomez (68).

Denne uges felt byder også på flere spillere som allerede har kvalificeret til næste uge, men lige skal have pudset det sidste af formen af inden Oakmont.

Hold øje med disse:

  • Phil Mickelson er en af dem, og med fire top-5-placeringer i år, har han efterhånden bevist at han ikke er færdig med golf på top-plan endnu. Hvis man tager med i ligningen, at han de sidste tre år har haft vinderchancer om søndagen i netop denne turnering, så er der i hvert fald lagt op til, at han får endnu en chance på søndag. Mickelson har ikke vundet siden 2013, men der er noget der tyder på, at han snart kommer med i vindercirklen igen.
  • Brooks Koepka er et af de nye stjerneskud i U.S.A. Siden han kom igennem den europæiske Challenge Tour i 2013 er det kun gået én vej. Han er nu fremme som nummer 17 i verden, og ligger i skrivende stund nummer 28 på Fedex Cup-listen. Sidste turnering var AT&T Byron Nelson for to uger siden, og her forærede han Sergio Garcia sejren efter en vandtur i omspillet. Så Koepka er på meget kort tid gået fra at være en perifær spiller, til en spiller, man nævner i favoritfeltet hver uge.
  • Dustin Johnson har ikke vundet siden marts 2015, det er jo ikke en lang tørke i golfens verden, men DJ har imponerende syv top-10-placeringer i 12 starter bare i år, og har endnu til gode at misse et cut. Han ligger nummer 13 på FedEx cuppen og nummer seks i verden, og må vel betegnes som den største favorit til at vinde FedEx St. Jude Classic 2016. Johnson vandt turneringen tilbage i 2012, og var ét slag fra omspil så sent som i sidste uge i The Memorial.

C More golf starter transmissionen klokken 14.00 torsdag med featured groups, og sender endnu engang timevis af livegolf ugen igennem.

/Jeppe Huldahl

FedExStJude_CMore

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele fører – Scheffler i top-5 efter dramatisk fredag

Anden runde af US PGA Championship blev forsinket, så 17 spillere mangler at færdigspille de sidste huller. Thorbjørn Olesen og Rasmus Højgaard er sikkert...

Scottie Scheffler anholdt inden anden runde af US PGA Ch’ship

Scottie Scheffler, der er nr. 1 på verdensranglisten, blev anholdt og lagt i håndjern tidligt fredag morgen på vej mod anden runde af US...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk