PopulærtLadies European TourOlivia Cowan vandt sin første LET sejr i Hero Women’s Indian Open

Olivia Cowan vandt sin første LET sejr i Hero Women’s Indian Open

Olivia Cowan vandt LET turneringen Hero Women’s Indian Open på DLF Golf and Country Club.

Nicole Broch Estrup og Smilla Sønderby begyndte begge finaledagen på en 44. plads i +9, men spillede dog ikke sammen i finalerunden. Her var Smilla bedst af de to danskere med en runde i +3, som gav en 43. plads i +12, mens Nicole blev nr. 47 i +13 efter en runde i +4.

Emily K Pedersen vandt turneringen i 2015, men hun spillede på LPGA i denne uge.

Olivia Cowan vandt sin første sejr

Amandeep Drall fra værtslandet Indien førte i -10 foran Olivia Cowan og Caroline Hedwall i -9 samt inderne Aditi Ashok i +6 og Gaurika Bishnoi i -5 inden finalerunden.

Med en finalerunde i -4 vandt 26-årige Olivia Cowan fra Tyskland sin første sejr på LET, hvor hun har haft 27 top-10 placeringer. Hun vandt tre LET Access Series turneringer i 2015, hvor hun også vandt ranglisten.

Olivia Cowan vandt i -13 foran Caroline Hedwall og Amandeep Drall i -10, mens Aditi Ashok blev nr. 4 i -7.

Hero Women’s Indian Open, resultat

Golf på Djursland

Hotel Fuglsøcentret er ikke kun kendt for sine koncerter. Resortet i Mols Bjerge er også kendt for sine golfkurser. De fuldbefarne golfspillere kan komme...

Herrer: Penge- og pointranglister, 29. april 2024

Yuto Katsuragawa vandt DP World Tour turneringen ISPS HANDA Championship i Japan. Han vandt også turneringen for to år siden, hvor den pga. Covid-19...