Challenge TourNy tv-sendetid for Challenge Tour finalen, torsdag

Ny tv-sendetid for Challenge Tour finalen, torsdag

Fra torsdag til søndag sendes der direkte fra Challenge Tour sæsonfinalen, Rolex Challenge Tour Grand Final supported by The R&A, men bemærk at sendetiderne er ændret torsdag.

Det skulle have været om eftermiddagen, men vejrudsigten lyder på kraftig vind og værst om eftermiddagen, så man begynder kl. 8 med start på både 1. og 10. tee.

V Sport Golf og Viaplay Total sender derfor direkte allerede fra kl. 9:30 torsdag morgen. Det er med engelske kommentatorer.

Nicolai Kristensen, Jeppe Kristian Andersen og Sebastian Friedrichsen er blandt de 45 deltagere på Club de Golf Alcanada i Port d’Alcúdia, Mallorca.

Efter turneringen får top-20 på ranglisten et DP World Tour kort i 2024, mens de øvrige deltagere får endnu en mulighed via næste uges Final Stage.

Man kan også se direkte golf fra bl.a. PGA Tour og LPGA i denne uge. Se alle ugens direkte sendetider på 19hul.dk/tv.

Rolex Challenge Tour Grand Final supported by the R&A, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Gustav Frimodt fører foran Frederik Kjettrup på PGA Tour Americas

Gustav Frimodt og Frederik Kjettrup har fået en forrygende start i deres debut på PGA Tour Americas, hvor de er nr. 1 og 2 efter...

Verdensranglisterne, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau rykkede frem som nr. 10 i verden, hvilket dog ikke er nok for ham til at kvalificere sig til OL. Lilia Vu...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk