Ny golfvideo skal kickstarte golfturismen i Skotland

VisitScotland lancerer ny golfvideo, som kan ses ovenfor.

Den nye video skal vise alle med interesse for golf i Skotland, hvad ’The Home of Golf’ har at tilbyde rejsende golfnomader, der drømmer om (igen) at besøge Skotland.

Royal Troon – Foto: PR

Den skotske golfsektor har, som alle andre steder, været hårdt ramt, og videoen med en tagline som hedder ‘Only in Scotland can travelling so little make such a big difference’ er derfor også målrettet skotterne selv med en opfordring til at blive hjemme og i stedet rejse rundt i landet og besøge de mange fremragende golfbaner, som findes i Skotland.

For alle os andre gælder det i højere grad om at se eller gense Skotland, hvor der findes over 550 golfbaner. Kendte golfbaner som St Andrews (Old Course), Royal Dornoch, Muirfield, TrumpTurnberry, Carnoustie, Kingsbarns og Royal Aberdeen fik før Corona-krisen tusindevis og atter tusindvis af golfspillere fra hele verden til at valfarte til golfsportens ’Mekka’.

Og med så mange golfbaner skal der ikke rejses særligt langt, førend den næste skønne golfbane dukker op på landkortet og er klar til at blive spillet.

.
.
Trump Turnberry – Foto: PR

VisitScotland er ikke blege for at kalde Skotland for en verdensklasse destination, når det gælder golf, og skal man tro på hvad Google kan bidrage med, så er interessen for golf i Skotland enorm. Siden maj måned, hvor restriktionerne for at kunne spille golf på de skotske golfbaner blev lempet, er søgningen på ’golf’ i Skotland steget markant.

De fleste er enige om, at mange ting er forandret, men én ting er som det altid har været. Skotternes lune væsen og store imødekommenhed er der ikke ændret på.

Ifølge VisitScotland er golfturismen en vigtig brik i landet økonomi. Før Covid-19 bidrog golfturismen således med næsten 2,5 mia. kroner til Skotlands samlede økonomi.

Vil du vide mere om Skotland – besøg www.visitscotland.com.

— oOo —

Denne artikel er bragt i samarbejde med www.golfersglobe.com.

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.