USGA og staten New York har annonceret, at US Open 2020 bliver uden tilskuere, hvilket naturligvis skyldes COVID-19

Oprindeligt skulle US Open spilles på Winged Foot GC fra den 18. – 21. juni, men tilbage i april blev herrernes major rykket til 17. – 20. september.

– Efter måneders overvejelser og scenarie-planlægning med lokale og statslige sundhedsmyndigheder har vi i fællesskab besluttet, at det vil være det bedste, at gennemføre US Open uden tilskuere på banen, siger USGA direktøren Mike Davis i en pressemeddelelse.

Mike Davis understreger, at man vil komme til at savne tilskuerne. Nu vil man så arbejde på at gøre US Open oplevelsen endnu bedre på TV og digitalte platforme.

Heller ingen tilskuere til US PGA Championship

I den kommende uge, fra den 6. – 9. august, spilles årets første major med US PGA Championship på TPC Harding Park i San Francisco, som også er uden tilskuere.

The Open er helt aflyst i år mens Masters på Augusta National er rykket til den 12. – 15. november. Indtil videre er det hensigten, at der skal være tilskuere til Masters.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.