KlubnytNy forpagter af Proshoppen i Odense Golfklub

Ny forpagter af Proshoppen i Odense Golfklub

Odense Golfklub Hollufgård har indgået aftale med OJ Golf v/Ole Jørgensen om forpagtning af Proshoppen fra og med 15. marts 2016.

OJ Golf har i dag butikker i Barløseborg Golfklub og Vestfyns Golfklub, tillige med en webshop.

Ole Jørgensen vil selv stå for den daglige drift i Odense Golfklub Hollufgård, hvor udvalget af tøj og udstyr bl.a. vil komme fra ABACUS, FOOTJOY, WILSON, PUMA, UNDER ARMOUR, ECCO, PING, CALLAWAY, PUMA COBRA, TITLEIST, SCOTTY CAMERON, ODESSEY, CLEVELAND og DAILY.

Ole Jørgensen - OJ GOLF
Ole Jørgensen – OJ GOLF

Proshoppen åbner Skærtorsdag den 24. marts klokken 09:00 til 14:00.

Herefter vil der i sæsonen være åbent på hverdage mellem klokken 11:00 og 17:30, og weekend og helligdage mellem klokken 09:00 og 14:00.

Odense Golfklub ser frem til et godt samarbejde til gavn og glæde for klubbens mange medlemmer, udvalg og gæster.

Du kan allerede nu besøge OJ GOLF på deres webshop på www.oj-golf.dk.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Emily Pedersen er klar til at forsvare Europas farver i Solheim Cup

De bedste kvinder fra Europa og USA mødes for 18. gang i den prestigefyldte Solheim Cup, og discovery+ og Eurosport er med hele vejen...

Verdensranglisterne, 18. september 2023

Ryan Fox og Sahith Theegala vandt ugens største turneringer og rykkede frem, så de ligger på hver sin side af top-30. Hos kvinderne blev...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk