KlubnytNy forpagter til Odense Golfklubs Restaurant

Ny forpagter til Odense Golfklubs Restaurant

1. januar 2017 tiltræder René Brun Pedersen som forpagter af Restauranten i Odense Golfklub, da nuværende forpagter Lars Wollesen har valgt, at lade sig pensionere efter af have forpagtet Odense Golfklubs Restaurant siden 2002.

Renè Brun Pedersen har været i restaurations- og cateringbranchen igennem 25 år – bl.a. på Grand Hotel og Odd Fellow Logens Restaurant. De seneste 8 år som ejer/medejer af Danrene ApS – køkkenet til Mesterslagteren på Faaborgvej.

– Det er mig en stor ære at komme til Odense Golfklub, som har mange traditioner og madvaner, udtaler René.

– Jeg er ligeledes bekendt med, at det bliver en stor mundfuld, at løfte arven efter Lars, som gennem de sidste 15 år har gjort det rigtig godt i Odense Golfklubs Restaurant. Jeg har længe haft et ønske om, at drive en restaurant og dermed være selvstændig, og her er Odense Golfklubs restaurant det helt rigtige for mig.

– Min sammenlever Oana og jeg vil gøre alt for at løfte denne arv, og ser frem til at betjene Odense Golfklubs mange medlemmer og gæster med god og veltillavet mad i de hyggelige omgivelser”, slutter René.

– Vi ser meget frem til det kommende samarbejde med René, som ny forpagter i Odense Golfklub. René har mange nye ideer og positive tiltag, som vil gøre, at restauranten i Odense Golfklub fortsat vil være et vigtigt omdrejningspunkt for de mange gæster og medlemmer i fremtiden, udtaler formand for Odense Golfklub Tina Maria Lund Kristensen.

Foto: 
Tina Maria hilser René velkommen i klubben.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Thomas Bjørn i top-15, da Steve Stricker vandt KitchenAid Senior PGA Championship

Med sin datter som caddie vandt Steve Stricker KitchenAid Senior PGA Championship efter omspil mod Padraig Harrington. 56-årige Strickers 14. PGA Tour Champions sejr...

Harold Varner III og Torque GC vandt LIV Golf DC

Harold Varner III vandt LIV Golf DC, mens Torque GC vandt holdturneringen på Trump National Golf Club Washington DC. I følge LIV Golf deres...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk