PopulærtLadies European TourNuria Iturrios vandt Lalla Meryem Cup for anden gang

Nuria Iturrios vandt Lalla Meryem Cup for anden gang

Nuria Iturrios vandt Lalla Meryem Cup, hvor Emily Kristine Pedersen blev nr. 17. Turneringen blev spillet på Royal Golf Dar Es Salam, Blue Course, i Marokko mens herrerne spillede Trophee Hassan II på Red Course.

Emily, der var eneste dansker i feltet, begyndte finaledagen på en 25. plads i +4, og med en flot runde i -4 rykkede hun frem til en 17. plads i par.

Emily Kristine Pedersen – Foto: Ladies European Tour
Nuria Iturrios vandt duellen over Lina Boqvist

Svenske Lina Boqvist og Nuria Iturrios fra Spanien delte føringen i -10 inden finalerunden, og de var hele syv slag foran Caroline Hedwall, Hannah Burke og Laura Fuenfstueck i -3.

Der var således lagt op til en duel mellem Boqvist og Iturrios, som hurtigt kom foran med et par slag. Efter 14 huller var Nuria Iturrios foran med tre slag, men det endte med en sejr på hele syv slag, da Boqvist havde en dårlig afslutning.

Nuria Iturrios vandt i -13 foran Caroline Hedwall og Lina Boqvist i -6. Esther Henseleit, Marianne Skarpnord, Laura Fuenfstueck og Hannah Burke delte 4. pladsen i -5.

Den forsvarende mester Jenny Haglund afsluttede med en banerekord i 64 slag (-9) med bl.a. en hole-in-one undervejs, hvilket gave hende en delt 8. plads i -3.

Nuria Iturrios vandt for anden gang på tre år

Det var 23-årige Nuria Iturrios’ anden sejr på LET, og den første var i samme turnering på samme bane, da hun vandt Lalla Meryem Cup 2016. Under ugens turnering havde hun sin træner Jose Luis Palacios som caddie, hvilket hun også havde, da hun vandt i 2016.

Lalla Meryem Cup, resultat

Nuria Iturrios efter sejren i Lalla Meryem Cup 2019 – Foto: golfsupport.nl

Højgaards missede cuttet – Thorbjørn videre i Zurich Classic

Forventningerne var store til Nicolai og Rasmus Højgaard, der spillede sammen i PGA Tour holdturneringen, men de missede cuttet. Thorbjørn Olesen, der spiller med...

58’er på Korn Ferry Tour – slog Schefflers banerekord

Frankie Capan III gik en 58'er i torsdagens første runde af Korn Ferry Tour turneringen Veritex Bank Championship og slog samtidig Scottie Schefflers banerekord. En...