ECCO TourNorthSide Charity Challenge jubler – En kvart million til velgørenhed og årets...

NorthSide Charity Challenge jubler – En kvart million til velgørenhed og årets største præmiesum

Tirsdag var en stor golfdag på Lyngbygaard Golf, da der forud for NorthSide Charity Challenge 2016 blev afviklet pro-am. Fundraising til fordel for udsatte og hjemløse i Aarhus samt forøgelse af præmiesummen var i højsædet og de ca. 200 sponsorer havde en forrygende dag med Golf, Velgørenhed og Musik.

I alt blev 250.000 kroner indsamlet til til de udsatte i Aarhus, mens præmeisummen ved NorthSide Charity Challenge 2016 bliver rekordstor på hele 525.000 kroner eller 70.000 euro. En fantastisk bedrift som får alle omkring ECCO Tour, NorthSide og Lyngbygaard Golf til at strække armene i vejret.

I alt blev indsamlet 450.000 til velgørenhedspuljen. Dette beløb blev delt mellem de udsatte i Aarhus og præmiesummen (som startede på 300.000,-). De oprindelige 225.000 kroner der således var til de udsatte i Aarhus blev af NorthSide promoter, Brian Nielsen, rundet op til 250.000 kroner.

Sådan forløb indsamlingen
Siden december har spillerne i feltet samt sponsorer doneret produkter til en online NorthSide Charity Challenge auktion på Odendo.dk, hvorfor velgørenhedspuljen støt og roligt at vokset over de seneste seks måneder.

Tirsdag på Lyngbygaard Golf kulminerede indsamling dog med en auktion, hvor blandt andet Rory McIlroys driver (26.000,-) og et Uffe Holm (50.000,-) var de største salgsaktiver. Også Thorbjørn Olesen og Lucas Bjerregaards signerede drivere fandt nye ejere.

Long driving for Charity: Lokal longhitter satte pro’erne på plads
Fem spillere stillede sidst på aftenen op til “Long Driving for Charity” hvor hver eneste meter indbragte ekstra penge til velgørenhed. De fem spillere, Morten Ørum Madsen, Jacob Pingel Lauridsen, Wallace Booth, Niklas Nørgaard Møller og den lokale longdriver, Anders Posborg, trodsede modvinden og det kølige og fugtige vejr, og sendte alle en række imponerende lange drives ud over anlægget på Lyngbygaard Golf.

Anders Posborg vandt den individuelle Long Driving konkurrence foran Jacob Pingel Lauridsen, Morten Ørum Madsen, Niklas Nørgaard Møller og Wallace Booth.
Anders Posborg vandt den individuelle Long Driving konkurrence foran Jacob Pingel Lauridsen, Morten Ørum Madsen, Niklas Nørgaard Møller og Wallace Booth.

Hver spillers bedste slag akkumulerede til 1.439,7 meter, med longdriver, Anders Posborg som dagens længste (299,3 meter). Samlet set betød de 1.439,7 meter, at der blev indsamlet hele 69.000 kroner til velgørenhedspuljen.

Du kan finde Long Driving konkurrencen på ECCO Tourens Facebook side her.

Musik dagen lang
Underholdningen blev dagen igennem leveret af Duoen Claus&Morten, som på Lyngbygaard Golfs signaturhul, hul 2, henrykte deltagerne med LIVE musik dagen igennem. LIVE musik ønsket af netop pro-am deltagerne, der for en donation kunne ønske der yndlingsnumre, mens de spillede par-3 hullet.

Årets kunstneriske højdepunkt var en intimkoncert af Rasmus Walter, der med sin afslappede stil og store hits afrundede aftenen med en række velkendte toner.

Det slutter ikke her
Torsdag begynder den professionelle turnering, NorthSide Charity Challenge, og dermed kampen om de 525.000 kroner. Og allerede under fredagens andenrunde kan der ryge mange flere penge afsted til velgørenhed.

Feststemning på hul 2 på Lyngbygaard Golf
En hole in one præmie på 500.000 kroner (til velgørenhed), gratis øl, Carsten Bang som konferencier, gratis pølser og brød, fede konkurrencer og meget mere i tidsrummet 12.00 – 17.00 er nemlig hvad du kan se frem til, hvis du dukker op på Lyngbygaard Golfs hul 2. Det hyggelige par-3 hul i skoven er således det perfekte sted at bruge din fredag eftermiddag.

NorthSide Charity Challenge begynder torsdag morgen, og du kan finde startlisten her.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Altin van der Merwe vandt første udgave af Africa Amateur Ch’ship

Altin van der Merwe vandt den første udgave af Africa Amateur Championship efter omspil mod Christiaan Maas og Ivan Verster., hvilket giver en plads...

Forrygende feriefest fortsatte i Herning

Udstillerne på Ferie for Alle oplevede stor interesse fra de 55.497 besøgende, der 23.-25. februar var med til at skabe en sand feriefest i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk