PopulærtLadies European TourNicole missede cuttet, men spiller i weekenden

Nicole missede cuttet, men spiller i weekenden

LET turneringen World Ladies Championship i Kina er forsinket, så man har kun nået at spille godt halvdelen af tredje runde.

Emily Kristine Pedersen var eneste dansker, som klarede cuttet i den individuelle turnering, hvor hun var nr. 27 i +2 efter anden runde. Hun har spillet 15 huller af tredje runde i +1, og er pt. nr. 35 i +3.

Nicole spiller selvom hun missede cuttet
Nicole Broch Larsen, Malene Jørgensen og Nanna Koerstz Madsen missede cuttet i den individuelle turnering.

Nicole Broch Larsen og Emily Kristine Pedersen
Nicole Broch Larsen og Emily Kristine Pedersen

Nicole skal dog alligevel spille med i finalerunderne, da der også er en sideløbende turnering for landshold. Her klarede de ti bedste tomandshold cuttet.

Nicole har spillet 9 huller i +2, og sammen med Emily er hun nr. 6 i +11 i holdkonkurrencen. Her har Sydkorea en suveræn føring i -9 foran Frankrig i +1.

Yu Liu fører med et enkelt slag
Kinesiske Yu Liu har spillet 9 huller i -4 og fører den individuelle turnering i -7 foran Ji Hyun Oh og Han Sol Ji i -6.

Seung Hyun Lee og Jin Young Ko deler 4. pladsen i -5.

World Ladies Championship, leaderboard

World Ladies Championship – hold, leaderboard

Tre turneringer på Mission Hills
World Ladies Championship spilles på Mission Hills Resort Dongguan, Olazabal Course. Der er tre turneringer i turneringen.

Den primære er en individuel turnering som alle andre, men der spilles også en landsholdsturnering for to-mandshold. De fire amatører i feltet spiller også deres egen turnering.

Landsholdene er udtaget på baggrund af placering på verdensranglisten. Her er Nicole Broch Larsen bedst som nr. 65 foran Nanna Koerstz Madsen, der er nr. 109.

Emily Kristine Pedersen er tredje bedste dansker som nr. 111, men da holdene blev udtaget var Emily foran Nanna, hvorfor Emily repræsenterer Danmark sammen med Nicole.

Præmiesum på $ 800.000
Efter de første to runder klarer top-60 og lige cuttet i den individuelle turnering. Top-10 i holdkonkurrencen klarer også cuttet, så en spiller der misser cuttet i den individuelle turnering skal måske alligevel spille med i weekenden.

Der spilles om en præmiesum på $ 800.000, heraf de $ 700.000 i den individuelle turnering og $ 100.000 i holdturneringen.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reglerne for cuttet i The Open

Cut-reglen i The Open er ganske simpel, da det er top-70 og lige efter anden runde, som klarer cuttet til weekendens finalerunder. Man medtæller...

Hvad var det for en forestilling, Robert Macintyre?

Det var en højst besynderlig forestilling Macintyre og hans caddie leverede på 16.hul under Genesis Open i Skotland, da det lykkes Macintyre at få...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk