PopulærtLadies European TourNicole Broch Estrup forsvarer de danske farver ved sæsonfinalen

Nicole Broch Estrup forsvarer de danske farver ved sæsonfinalen

Ladies European Tour er nået til årets sidste turnering, og sæsonen afsluttes i Spanien med Andalucía Costa del Sol Open de España lidt uden for Marbella. 75 kvinder er klar til kamp om 650.000 euro, deriblandt en enkelt dansker samt alle sæsonens profiler.

Turneringen kan ses på discovery+.

Nicole Broch Estrup bliver den eneste dansker ved sæsonfinalen på Ladies European Tour, Andalucía Costa del Sol Open de España. Broch Estrup er tilbage i Europa efter et par gode resultater i USA, så hun må bestemt regnes med blandt bejlerne til årets sidste titel.

75 spillere er med i sæsonfinalen, og feltet føres an af en række af de europæiske Solheim Cup-spillere, der vandt Solheim Cup for to måneder siden på Finca Cortesin. Nu spilles sæsonfinalen for første gang på Las Brisas ved Marbella, bare 45 minutter fra Finca Cortesin, så der er nok masser af gode minder hos de fire vindere fra september.

Franske Celine Boutier ligger nummer to på ranglisten, efter hun i sidste uge blev overhalet af Thrichat Cheenglab fra Thailand, så nu skal Boutier slutte i top-3, og håbe at Thailænderen slutter længere tilbage hvis hun vil vinde ranglisten. I alt seks spillere kan stadig nå at vinde den samlede rangliste, og få del i de mange bonuspenge, der følger med til de tre bedste spillere.

Vinderen får 125.000 €, mens vinderen af selve turneringen kan rejse hjem med 100.000 €. Sidste år vandt Caroline Hedwall, mens Linn Grant sluttede på tredjepladsen. De to svenske Solheim Cup-spillere er begge med de kommende dage sammen med Spaniens Carlota Ciganda og Ana Pelaez Trivino samt Johanna Gustavsson, Anne van Dam og Manon de Roey for blot at nævne nogle af profilerne.

Andalucía Costa del Sol Open de España kan ses på discovery+
  • Torsdag den 23.11.: 14.00 – 17.00
  • Fredag den 24.11.: 14.00 – 17.00
  • Lørdag den 25.11.: 14.00 – 17.00
  • Søndag den 26.11.: 13.30 – 16.30

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Dobbelt dansk til start i Canadian Open

Både Nicolai Højgaard og Thorbjørn Olesen er taget nordpå til Canada for at spille med i Canadian Open, og danskerne er med i et...

Frafalder alle anklager mod Scheffler – en misforståelse

Alle anklager er frafaldet mod verdensetteren Scottie Scheffler, der blev anholdt inden anden runde af US PGA Championship, og man bekræfter Schefflers forklaring om,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk