PopulærtPGA TourNick Faldo er stoppet som kommentator på CBS

Nick Faldo er stoppet som kommentator på CBS

Efter 16 år som golf-kommentator på CBS er Nick Faldo stoppet, Se højdepunkter fra hans følelsesladede farvel under Wyndham Championship, hvor der også blev vist lidt højdepunkter fra hans tid som ekspert kommentator.

65-årige Nick Faldo har vundet 9 tællende PGA Tour turneringer og 30 turneringer på DP World Tour heriblandt seks majors; The Open 1987, 1990 og 1992 samt Masters 1989, 1990 og 1996. Fra 1990 – 1994 var han nr. 1 på verdensranglisten i sammenlagt 97 uger.

Som spiller var Faldo reserveret og ikke altid lige populær. Han overraskede positivt som ekspert kommentator med vittige bemærkninger og i den rolle blev han populær, og blandf mange amerikanske tv-seere vil han utvivlsomt blive savnet.

Nick Faldo trækker sig tilbage for at nyde livet samtidig med, at han og hustruen Lindsay har købt et stykke jord i Montana, hvor de vil lave Faldo Farms, hvor man kan komme tæt på dyrene og vandre i naturen.

Selvom det er nærliggende at tro, så har Nick Faldo afvist, at han skal være kommentator for LIV Golf. Han afviser også, at de har tilbudt ham et job.

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 30. maj 2024

Xander Schauffele har måske ikke fået helt samme opmærksomhed som andre af verdens bedste, men han var nr. 3 i verden inden han vandt...

Politiet har offentliggjort to videoer af Schefflers anholdelse – se dem her

Politibetjenten der anholdt Scottie Scheffler inden anden runde af US PGA Championship har fået en disciplinær straf for ikke at tænde sit krops-kamera som...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk